Bartu Küçükçağlayan, Hadise’nin Konserde İç Çamaşırının Görülmesiyle İlgili Gıybet Yapanları Fena Tiye Aldı

Başarılı oyuncus Bartu Küçükçağlayan, Beyaz Magazin programında Hadise hakkında yapılan hadsiz yorumu fena bir şekilde tiye aldı.

Başarılı şarkıcı Hadise ve geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız evlendiği işletmeci sevgilisi Mehmet Dinçerler’in evliliğinde sorunlar yaşadıkları iddia edilmişti.

Yüzükler Çıktı, Hadise Gözyaşlarına Boğuldu: Hadise ve Mehmet Dinçerler Çiftinin Evliliğinde Kriz İddiası!

Hadise’nin konserde gözyaşlarına boğulması ve ertesi gün Mehmet Dinçerler’in alyanssız katıldığı bir açılış töreninde yer almaması ikilinin arasının bozuk olduğunun düşünülmesine sebep oldu.

Tabii magazin dünyası durur mu? Durmadı ve altı boş olan iddialarını ark arkaya sıralamaya başladı… Kimine göre Hadise hamileydi, kimine göre bebeğini düşünmüştü, kimine göre ise taraflardan biri bebek istemediği için ayrılık kararı almışlardı!

Bircan Bali, Ayrıldıkları Konuşulan Hadise ve Mehmet Dinçerler ile İlgili Şaşırtıcı Bir İddia Ortaya Attı!

Fakat Beyaz Magazin programında konuşulanlar daha da mide bulandırıcıydı! Hadise’nin ağladıktan sonra dans ettiği görüntülerde eteğinin azizliğine uğrayıp iç çamaşırının görülmesi, Pınar Eliçe, Bilal Özcan ve Didem Delen’e göre bu evliliğin sonunu getirmiş!

Bartu Küçükçağlayan ise magazin programından kesilen ve Hadise’ye karşı yapılan o hadsiz yorumu ve o anları tiye aldı!

O anları buradan izleyebilirsiniz 👇

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
10.09.2022

para için öz değerlerini satıp beyaz tvde çalışmalarına mı yanayım, zamanında görülmedik yeri kalmamış insanların şimdi edep dersi vermelerine mi yanayım, iktidar değiştikten sonra jet hızıyla eski hallerine döneceklerine mi yanayım, milletin dedikodusunu yapıp günah almaya meslek demelerine mi yanayım ben neye yanayım :d

10.09.2022

hep beraber bunu izleyenlere yanalım, onlar yüzüne para kazanıyorlar

10.09.2022

diğer kadını bilmem de Pınar Eliçe hanımın mabadı bizim lisede sınıfın erkeklerinin rüyasıydı bi klibi vardı o zamanlar şimdi bu aaaa uuu yapma nedir🤣 Bartu da pandemi de magazinciliğini iyi geliştirdi🤣 her gece canlı yayında izliyoduk ne günlerdi yaaa😁😁😁

10.09.2022

Mücbir sebepler neden bitti yaaa aksmlwlslsls

10.09.2022

Ya şu beyaz Tv yi söküp atın kurban olayım bu ne vizyonsuz bi kanal.aptal aptal konuşuyorlar . Ulan dallama götünü açar memesini açar sana ne ya saanaaaaneeee .

TÜM YORUMLARI OKU (14)