How I Met Your Mother'da Yapılmış En İyi 10 Taktik

How I Met Your Mother'da yapılmış onlarca kandırmaca, dolap, dümen ve tabiki de başımızın tacı taktikler var. Haliyle çoğu Barney tarafından yapılmış olsa da gelin en iyi 10 tanesine bir göz atalım.

10. Arcduke

Barney için her ne kadar basit bir numara olsa da eğlenceli olduğu bir gerçek. Grup Barney'e inanmasa da bu konuda biz sana inanıyoruz Barney merak etme.

9. Weekend At Barney's

Kaç kere Barney'nin uykusunu kaçırdın, kaç kere gece Robin'i deliye döndürdün zalim taktik. Her ne kadar iş üstünde görmesek de seni görmüş kadar olduk.

8. Lorenzo Von Matterhorn

Anca Barney gibi işsizin yapacağı uzun süreçli ve zahmetli bir taktik ama karşısındakinin hayır diyemeyeceği kadar da zekice bir taktik.

7. Scuba Diver

Resmen Barney'nin seyirciyi kendine hayran bıraktığı taktiklerden birisi. Seni ve kitabını mahvetmek isteyen arkadaşların üzerinden bir taktik yapacaksın bir de üstüne onları kukla gibi kullanacaksın.

6. Magic Phone

Kesinlikle kusursuz bir taktik gibi gözüküyordu tabi telefon hiç durmadan çalmaya başlayana dek.

5. Ted Mosby, Architect

Tabiri caizse Barney burda biraz bu taktiğin bokunu çıkarmıştı. Ama şu da var ki mimarlık nasıl hatun tavlamak için kullanılırmış saftirik Ted'e gösterdi.

4. Have You Met Ted

Eğer yanınızda eküriniz varsa kesinlikle basit ama etkili bir numara ve bununda dışında her şeyin başlagıcı da olması bu numarayı epey özel kılıyor.

3. Time Traveller

Bana kalırsa Barney tarafından yapılmış en iyi taktik. Sen gel 80 yaşında dede taklidi yap sonra gel bardaki güzel hatunu ağına düşür. Böyle bir şey var mı abicim ya.

2. The Robin

Barney için kesinlikle sonun başlangıcı olan taktik yaklaşık 10 bölüme yayılmış olan uzun süreli ve kurnazca yapılmış en etkileyici taktiklerden biri.

1. Bro Mitzvah

Her ne kadar bu Barney'in taktiği olmasa da Robin'in Barney için yaptığı bu olayı göz ardı edemeyiz. Bi adamı mahvedip onu yeniden ayaklandırmak. Well Played Robin, Well Played...

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
07.01.2016

Lorenzo Von Matterhorn taktiğini tek geçerim. Çünkü üzerinde büyük emek var :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ