Barış Söyledikleriyle Fatma Nur'u Resmen Çıldırttı! Eleme Potası İçin Alenen Birbirlerine Meydan Okudular

MasterChef Türkiye'de bu akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak. Yayınlanan fragmanda Fatma Nur ve Barış'ın birbirine girdiğini görüyoruz. Dün akşamki eleme oyununun ardından mavi takımdaki Fatma Nur ve kırmızı takımdaki Barış arasındaki gerginliğin sonucu, haftanın sonunda karşı karşıya gelebilmek için bir düelloya döndü. Gelin bakalım neler yaşanmış...

İlk olarak Fatma Nur'un; Çağatay, Büşra, Metin, Kıvanç ve Barış ile aynı potada olmak istediğini söylemesi herkesi güldürüyor. Çünkü sonrasında Kıvanç, Barış ve kendisinin son üçe kalarak; Barış'ın Kıvanç'ı elemesini istediğini dile getiriyor. Değişik planlar içinde Fatma Nur.

Sonrasında ise olay karışıyor. Barış ve Kıvanç ikilisine ne zaman bu kadar sinirlendiği sorulunca Fatma Nur'dan geçtiğimiz haftaya yönelik bir demeç geliyor.

Kaptan olduğunda sardalya ve balık çorbasından herhangi birini Fatma Nur'a vermeyen Barış, ortalığın kızışmasına sebep olmuş. Fatma Nur "komi gibi gezdim" şeklinde sinirini dışa vururken, Barış onu daha da çıldırtacak o sözleri söyleyip "Burada ben varken sen mi yapacaksın Fatma Nur?" diyor.

İşte Fatma Nur'un sinirlerinin tavan yaptığı nokta burası oluyor. "Ben varken, Melih varken, o varken balığı sen mi yapacaksın Fatma Nur? Bu nasıl bir cümle? Sen benim ne yapabileceğimi nereden biliyorsun?" diyor.

Tartışmanın sonu resmen düello teklifine gidiyor ve Fatma Nur son ikiye Barış ile kalmak istediğini söylüyor. Barış da bunun olmasını çok istediğini dile getirdikten sonra "Bu evden kim gidecek o zaman göreceğiz.." diyor.

Sonrasında ise dokunulmazlık oyunu başlıyor zaten. Bu akşamın diğer bir sürprizi ise eski yarışmacılar. Tadımı eski MasterChef yarışmacıları yapacak.

Bakalım neler göreceğiz? MasterChef Türkiye yeni bölümüyle bu akşam 20:00'da TV8'de!

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Haftanın İlk Eleme Adayları Belli Oldu: MasterChef Türkiye'de Hangi Takım Kazandı, Dokunulmazlığı Kim Aldı?
Resmen Ağızları Açık Kaldı! Kaosun Ortasında MasterChef Şeflerini Bu Denli Şoke Eden Şey Ne Oldu?

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"