Barış Görüşmesinin Bitmesinin Ardından Kiev'de Siren Sesleri Yükseliyor

Rusy Ukrayna arasında gerçekleşen barış görüşmelerinin ardıdan Ukrayna'nın başkenti Kiev'de yine siren sesleri duyulmaya başlandı. 

Kiev yakınlarında meydana gelen şiddetli patlamada 6 kişinin yaralandığı açıklandı.

Ukrayna ve Rusya arasında yapılan ve 6 saat süren barış görüşmelerinin ardından Kiev'de tekrar siren sesleri duyulmaya başlandı.

Kiev'den şiddetli bir patlama sesi duyuldu.

Rusya ve Ukrayna arasında yapılan müzakerelerin hemen bitiminde başkent Kiev’e 20 kilometre mesafede bulunan Brovary şehrinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Brovary Belediye Başkanı İgor Sapojko, şehre saldırı olduğunu ve sığınaklara gidilmesi gerektiğini açıklayarak, 'Birkaç dakika önce şehre hava saldırısı düzenlendi. En az 6 yaralı var. Sığınaklarda kalın' dedi.

Söz konusu saldırının balistik füze ile yapıldığı üstünde duruluyor.

Rusya tarafından yapılan saldırın ardından Kiev'de siren sesleri çalmaya devam etti.

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
YORUMLAR
28.02.2022

Putin çok fazla asker kaybediyor, bunu hesaba kattığını zannetmiyorum. Halkı bütün bu yaptırımlara karşı onu suçluyor, inmesini istiyor. sanırım Putin elindeki en son koz olarak nükleer bombaları ateşleyecek, ki emir verdiğini duydum haberlerde. Amerika'da nükleer ateşleyip misileme yaparak Rusya'yı vuracak... Al sana ortada kalan milyonlarca ölü, radyasona maruz kalmış milyonlar ve 3. Dünya savaşı. Ve bilin bakalım tüm bu yaşananlardan en çok etkilenecek ülke kim...

28.02.2022

haberlerde putinin ağzından nükleer füzeleri fırlatın emri mi duydun ?

28.02.2022

Anlaşın artık amk..

28.02.2022

Mk su gulen emoji yi niye kullanir ki insan alip duvara carpasim var manyakmisiniz. Simdi bu saldırı piçlik orospuluk degilde ne aga bir sogusun artik motorunuz ben anlamıyorum yetmedi mi bu kadar aci aciyla beslendiginiz....

TÜM YORUMLARI OKU (19)