Barış Atay Canlı Yayında İsyan Etti: 'Mersin'de 3 Bin TL'lik Evler 20 Bin TL Oldu'

Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu, Halk Tv canlı yayınında isyan etti. Deprem felaketinin ilk gününden beri Hatay'da bulunan ve bölgede çalışmalar yapan Barış Atay, canlı yayında depremzedelerin çevre illere gittiğini ancak kiraların arttığını belirtti.

Barış Atay o yayında, 'Mersin'de 3.000 TL'lik evler 20.000 TL oldu. Ev sahiplerine sesleniyorum, yapmayın bunu. 1 hafta önce kaça kiraya veriyorsanız aynı fiyata verin' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
12.02.2023

Bir yandan deprem vuruyor diğer taraftan irfan.

12.02.2023

ben Antalya'da yaşıyorum, şu 1 sene içinde 3 binlik evler 20.000 oldu bile zaten. kaldı ki Antalya'da bir tarafı deniz diğer tarafı dağ olduğu için şehrin genişleyeceği bir yer kalmadı, Ukrayna Savaşı'ndan sonra zaten kiralık evde kalmadı, böyle durumlarda herkes rahat memleket diye Antalya'ya gelir, muhtemelen burda kiralar tekrar 3 katına çıkacak. benim evim var çok şükür, ama olmayan terk etti Antalya'yı. Araplar ve Rusların arasında sıkışıp kaldık burda. deprem bölgesinin zenginleri de buraya gelecek tabiiki, o zaman sıçtık işte.

12.02.2023

Mersin Erdemli de boş eşyalı evimiz var hemen kardeşimin Maraşlı bir arkadaşi vardı ailesini yerlestirdik gerçekten insanların acısından kar etmek vicdana yakışıyor mu ?

TÜM YORUMLARI OKU (11)