Barış Arduç Övmelere Doyamamıştı! Hande Erçel Rüzgara Bırak Filmiyle İlgili İlk Kez Konuştu!

Hande Erçel ve Barış Arduç'un başrollerini paylaştığı Rüzgara Bırak filmi tamamlandı. Geçtiğimiz günlerde rol arkadaşını övmelere doyamayan Barış Arduç'un ardından Hande Erçel de film ile ilgili konuştu.

Yılın en çok beklenen yapımlarından biri olan "Rüzgara Bırak" filmi nihayet çekimlerini tamamladı. Film, Hande Erçel ve Barış Arduç gibi iki ünlü oyuncuyu bir araya getirerek izleyicilere görsel bir ziyafet sunacak.

"Rüzgara Bırak", çocukluklarından itibaren tanışan ve yıllar sonra tekrar bir araya gelen Aslı ve Ege'nin hikayesini anlatıyor. Filmin hikayesi ise Çeşme'nin büyüleyici atmosferinde geçiyor.

Filmin çekimlerinde birçok etkileyici sahnenin olduğu söylentiler arasındaydı. Barış Arduç çekimlerin ardından partneri Hande Erçel hakkında konuşmuş ve övmelere doyamamıştı.

Hande Erçel de birkaç gün sonra film hakkında ilk açıklamalarını yaptı. Erçel, "Çok güzel bir film geliyor. Herkes tekrar 'Yaz gelsin' diyecek" dedi. Yeni projeler var mı, sorusuna da yanıt veren Erçel, Arduç'un övgülerine "Ne söylediyse aynısı" demekle yetindi.

İşte o röportaj:

İlginizi çekebilir:

Övmelere Doyamadı: Rüzgara Bırak Filminde Hande Erçel'le Rol Alan Barış Arduç'tan "Keşkeli" İtiraf
Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan İlk Kez Duyacağınız Set Anısı!
İrem Helvacıoğlu'na Partner Geliyor! Kara Dut Dizisi için Yakışıklı Oyuncuya Teklif Gitti!

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
13.08.2024

Hande Erçel ve Barış Arduç tüm dünyada farklı projeleri ile tanınan ve sevilen oyuncular, film Netflixte yayınlanacağı için çok başarılı olacağı kesin, ayrıca gerçekten bu tür film ve diziler yurtdışında daha çok tercih ediliyor, Türkiye'de anlayamadığım bir dram-psikolojik tür aşkı var,diğer türleri kabul edemiyorlar.Sanki kendi hayatları çok mutluymuş gibi.

13.08.2024

reklam reklam bırak şu işleri artık onedio

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ