Barış Alper Yılmaz’a Küfür Eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakkında Bakanlıktan Açıklama

Gençlik ve Spor Bakanlığı, eski Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma ilişkin 'Murat Gevrek’in, 02.05.2024 tarihinde Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevi sona ermiştir. Kendisi hakkında açıklamaları nedeniyle soruşturma açılmıştır' açıklamasında bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye'nin Hollanda ile oynadığı EURO 2024 çeyrek final maçının ardından eski Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’in yaptığı paylaşıma ilişkin açıklama yaptı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Bazı basın yayın organlarında yer alan ‘Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü’nün sosyal medya paylaşımları’ üzerine açıklama yapılması gereği duyulmuştur. A Milli Futbol Takımımızın, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Çeyrek Finalinde Hollanda ile oynadığı maçın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Murat Gevrek’in, 02.05.2024 tarihinde Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevi sona ermiştir. Kendisi hakkında açıklamaları nedeniyle soruşturma açılmıştır.'

Hatay Gençlik ve Spor il Müdürü Murat Gevrek, Barış Alper Yılmaz’a Küfür Etti!

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
Semih Çelik’in Takıntılı Olduğu İkbal İçin Çektiği Video Ortaya Çıktı: “Seni Öldürmek İçin Gelmiştim”
Real Madrid Taraftarı İsyanda: Ancelotti Arda Güler'i Neden Oynatmıyor?
YORUMLAR

bu turnuvada baris alpere kufreden fenerli, ferdiye kufreden galatasarayli birilerine denk gelirseniz cevap vermeyin, suratina tukurun gecin. zira bu tiplerin yasama amaci bölücülüktür, toplumu ayristirmaktan ve kaostan beslenen zavallilardir. ben fanatik bir galatasarayli olarak ferdiyi de, barisi da, ardayi da, mert'i de, kaan ayhan'i da hayranlikla izledim. allah sizden razi olsun gencler fani omrumde 3. kez gururla tv basinda uluslararasi turnuva izlettiniz bu millete.

07.07.2024

Van Dijk'in Barış Alper için neredeyse "ağzımıza sıçtı!" diye açıklama yaptığı yerde bu yorumu yapabilmek için terbiyesizlikle aynı oranda geri zekâlı ve futbol cahili de olmak gerek.

07.07.2024

kardeşim hangi işte yetkin kişi varki,torpille adam atanırsa böyle tipler hep çıkacaktır

yalan yok bende etttim. çünkü hak etti. bir adam düşünün, topu alıp deli gibi koşup sonunda kaptırıp saha da yürüyor. 60 dakika da diyorum ki, barış Alperi çıkarıp Cenki alması lazım yoksa gol yiyeceğiz. takım gidiyor. ben bunu televizyondan görüyorum. benim gibi milyonlar görüyor ama montella görmedi. ta ki, 2 golü yeyince değişiklik yaptı. o saatten sonra da gerek yoktu. dün akşam ki mağlubiyetin tek sorumlusu montelladir... Hollandayi böyle zayıf bir daha bulamazsın. dün akşam aldığımız maçı ellerimizle verdik. yazık.

07.07.2024

yalan yok sen de tam bir ma*sın demek ki. senin beynini incelemek lazım nasıl böyle gelismis diye...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ