Barbara Palvin ve Nicelerinin Büyük Gün Kombinini Tercih Eden Pınar Deniz'in Gelinliğini Masaya Yatırıyoruz!

İki buçuk yıldır süren ilişkilerini taçlandıran Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, geçtiğimiz saatlerde Roma'da evlendi! Hamileliğinin 1.5 aylık döneminde olan Pınar Deniz'in güzelliği göz kamaştırırken, gelinlik seçimi ise oldukça konuşuldu. Kimilerine ise o gelinlik tercihi pek tanıdık geldi!

Uzun süredir aşk yaşayan ve evlenecekleri gün merakla beklenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti geçtiğimiz saatlerde İtalya'da dünyaevine girdi.

Bu özel günde Pınar Deniz Vivienne Westwood tasarımı gelinlik giyerken, Kaan Yıldırım Tom Ford imzalı bir takım tercih etti.

Güzelliği ve zarafetiyle ilgi odağı olan Pınar Deniz'in gelinlik tercihi ise kimileri tarafından çok beğenilirken kimileri tarafından da fazlasıyla sade bulunmuştu.

Oldukça ünlü bir gelinlik markasına ait olan elbisenin daha öncesinde de Barbara Palvin tarafından tercih edilmesi dikkatli sosyal medya kullanıcılarından kaçmadı elbette!

90'ların ikonik süper modeli statüsüne sahip Helena Christensen da aynı elbiseyi Cannes Film festivalinde tercih etmişti.

Blackpink grubunun üyesi Lisa da 2022 senesinde Güney Kore'nin Seul kentinde düzenlenen Bulgari Avrora ödülleri için tasarımcının Londra, New York ve Los Angeles'taki butiklerde özel olarak satışa sunduğu bu elbiseyi taşımıştı.

Zendaya da Pınar Deniz'in gelinlik tercihini andıran Vivienne Westwood tasarımlı bu elbiseyle kırmızı halının tozunu attırmıştı.

İlginizi Çekebilir:

Yaka Çiçeği, Aşk Dolu Bakışlar ve Pizza: Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Roma Nikahının Tüm Detayları!
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Uçakta Kavga Eden Dilan Çıtak'a Gönderme mi? Yasemin Tatlıses'in Paylaşıp Sildiği O Söz Dikkatlerden Kaçmadı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İl Olmaya Aday İlçeler Listesi Güncellendi: 5 Yeni İlçe Daha Plaka Hazırlığında!
Anlamak İsteyene: Kadına Şiddete Dikkat Çekmek İsteyen Kadınların Yeni Akımı Çok Beğenildi
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
YORUMLAR
17.09.2024

Hiç birinize yakışmamış

18.09.2024

evet çünkü çirkin bir gelinlige benzeyen birseyimsi bence

18.09.2024

Hasta mısınız siz? Hiç mi işiniz yok? Kim ne zaman gitmiş haber mi bu?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ