Baraj 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nehir "Benim Seninle İşim Bitti Nazım"

Baraj yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni fragmanda; Nehir Nazım'a telefonundaki bir mesajı göstermiştir fakat mesajın telefonda olmamasıyla şok olur. Nazım Nehir'in Bahar'ın günahını aldığını düşünmesi üzerine Nehir evi terk eder ve artık çok yorulduğunu, Nazım ile işi bittiğini söyler. Evinin bahçesinde bir arkadaşıyla oturan Bahar'ı Nazım görmüştür. Nazım'ın Nehir'i yeni adamdan kıskanması Nehir'i uyarmasına neden olurken Nehir Nazım'ı artık istemiyordur. İşte Baraj 34. bölüm fragmanı...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Baraj Son Bölüm Özeti

Nazım’ın Nehir’in hayatını kurtarması sonunda ikisinin de duyguları hakkında dürüst olmalarına sebep olur. Bahar ise bir yandan Nehir’in başına gelenlerin sebebini saklamaya bir yandan da Nazım’ı kaybetmemeye çalışır. Fakat Azra’nın geçmişinin onu yakalaması ve Mert’in kaçırılması her şeyi karıştıracaktır.

Tarık, Zahra ve İbrahim bir yandan Halit ve Hayriye’nin evlilik teklifi, bir yandan Meryem’in cesedi ve bir yandan da Bahar’ın onları Halil’in cinayetiyle suçlaması üzerine iyice köşeye sıkışmışlardır.

Popüler İçerikler

İpler Yine Gerildi: Farah Zeynep Abdullah, Ödülünü Yılmaz Güney'e Adayan Nur Sürer'e Tepki Gösterdi
Aldığı Bursla Yurt Dışı Tatili Yaptığı İddia Edilen Öğrenci Tepkilerin Üzerine Açıklama Yaptı
Mustafa Destici'den 750 TL'lik Kredi Kartı Vergisine Destek: "Vermezsen Sonun Suriye Gibi Olur"