Astım hastası ve işsiz olduğu için talebi kabul edilen Mutlu'ya bir kez daha bin liralık yardım yapıldığına ilişkin bilgi verilince, parasını almak üzere posta işletmesine gitti. Görevliler verilen yardım parasına Aydın İcra Dairesi tarafından el konulduğunu bildirince büyük bir çok yaşadı.
Mutlu, ilk etapta icra dosyasının içeriğini öğrenmek için mücadele verdiğini, ancak neden icraya verildiğini öğrenemediğini söyledi.
Cezaevine girdiği için iki çocuk annesi eşinden boşandığını söyleyen Mutlu, “Hapishaneye girmeden önce borcum yoktu. Hayatım düzen içindeydi. Cezaevine girince her şey alt üst oldu. Çıktım, cebimde bir kuruş para yok. Devletin verdiği, büyük umut bağladığım yardım parasına icra dairesi el koydu” dedi.
Mutlu, kredi kartı borcunun önüne çıktığını belirterek “Cezaevine girmeden param olmadığı için bankaların verdiği kartlardan birinden bin, diğerinden bin 500 lira çektim. Çıktıktan sonra borcumu ödeyecek durumum olmadı. Devletin verdiği bin liralık yardım parasına, icra el koydu. Bankalar acımadı” dedi.
Kimki Devletin - Milletin nimetlerinden haksız ve hukuksuz faydalanıyor ve bu faydalananların açtığı kanallardanda nemalanıyor , Allah tez zamanda hüsranı yaşatır inşallah. Hayat boyu parti tutmadım ama sağ partiler kadar kan emen bir topluluk görmedim. Sol partiler kadar çözümsüz muhalefet edenide görmedim. Bırakın şu tayyipe laf yetiştirmeyi proje açıklayın halka ne verebilirsiniz çıkın onları anlatında şu lanet düzenden kurtulalım. Şu kul hakkı yiyenlerden kurtulalım. Şu çakma milliyetçilerden kurtulalım !
Birader bu yapılan usülsüz bir uygulamadır git hakkını ara √ 2828 sayılı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Kanununun 29 uncu maddesine göre, korunmaya ve yardıma muhtaç aile ve kişilere yapılacak ödemeler ve sağlanacak yardımlar başkasına devir, temlik ve haciz edilemez.
Fotoğraflardaki evin hali, adamın çaresiz bakışları çok koydu be!