Banka Soyguncusundan İtiraf: 'Karımdan Kurtulmak İçin Yaptım'

ABD’nin Kansas City kentinde bir banka şubesini soyan 70 yaşındaki Lawrence John Ripple isimli Amerikalı, bankayı karısından kurtulmak için soyduğunu söyledi.

Haberi duyuran Kansas City Star gazetesinin göre kentte bir banka şubesine gelen 70 yaşındaki soyguncu kasiyere ‘‘Üzerimde silah var. Paraları ver’’ yazılı bir not uzattı.

Banka çalışanının uzattığı yaklaşık 3 bin doları alan soyguncu, bankayı terk etmek yerine bir sandalyeye oturarak beklemeye başladı. 

Kendisine yaklaşan güvenlik görevlisini ‘Aradığı kişi benim’ diye karşıladı. Parayı Ripple'den geri alan güvenlik görevlisi polisi aradı.

70 yaşındaki soyguncu yan binadaki polis merkezinden gelen polis ekibine teslim edildi.

‘‘O kadınla aynı evde yaşamaktansa, hapishanede yaşamayı tercih ederim’’

Lawrence John Ripple

Karısı ile şiddetli bir kavga ettiklerini, notu karısının yanında yazdığını söyleyen 70 yaşındaki Lawrence John Ripple, polis ifadesinde ‘‘O kadınla aynı evde yaşamaktansa, hapishane hücresinde yaşamayı tercih ederim’’ dedi.

Lawrence, iki hafta önce eşi ile birlikte olduğu bu fotoğrafı Facebook'ta paylaşmış

Lawrence John Ripple, isteği doğrultusunda tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

DHA

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
YORUMLAR
08.09.2016

bu abiyle yarışamaz http://www.hurriyet.com.tr/kocasini-eve-gel-diye-138-kere-arayinca-26672627 ANTALYA’da 46 yaşındaki TIR sürücüsü Hakan Yardımcı, polisi arayarak "Karımı vurup balkondan atacağım" diyerek kendisini ihbar etti. Gelen polislere eşine kızgın olduğunu söyleyen Yardımcı, "Bir insan eve gel diye 138 kez aranmaz" dedi.

08.09.2016

Artık karısından ne çektiyse..

Pasif Kullanıcı
08.09.2016

Adana ile ABD arasında diss savaşı var sanırım. Adana'nın pirana dissinden sonra ABD bu dissi attı. Pokémon GO oynarken F-16 Fighting Falcon çalan bir Adanalı bekliyorum hala.

09.09.2016

yavv durr milletin kafasına böyle şeyler sokma ((:

TÜM YORUMLARI OKU (8)