'Banka Oturma' Cinayeti: Kalbinden Bıçaklandı

İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki bir banka oturmak isteyen 21 yaşındaki Muhammed Kaya, “Yanıma oturma” diyen şahıs tarafından kalbinden bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Muhammed Kaya, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan saldırgan Emrullah K. ise tutuklandı.

Geçtiğimiz cuma günü Beyoğlu Karaköy Haliç Metro Köprüsünün altında bir genç, saldırgan tarafından öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre 21 yaşındaki Muhammed Kaya, sevgilisiyle birlikte köprü altındaki banka oturmak istedi. Ancak bankta oturan 23 yaşındaki Emrullah K., Muhammed Kaya'ya, ''Buraya oturmayın'' diyerek gitmelerini istedi. Daha sonra aralarında kavga çıktı.

Çıkan kavgada bıçak çeken Emrullah K., Muhammed Kaya’yı sevgilisinin yanında kalbinden, göğsünün altından ve karnından defalarca bıçakladı. Saldırgan ise bıçağı denize attıktan sonra kaçtı.

Sevgilisinin yardım çığlıklarını duyan Muhammed Kaya'nın arkadaşları, kaçan Emrullah K'nin peşinden koşmaya başladı. Saldırgan, gencin arkadaşları tarafından yakalanıp darbedildi. O esnada yurttaşların araya girmesiyle bir anlık boşluktan faydalanan saldırgan, yeniden kaçtı.

Ağır yaralanan Muhammed Kaya, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında ambulansla hastaneye kaldırıldı. Muhammed Kaya, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Polisin arama çalışmalarında saldırganın 23 yaşındaki Emrullah K. olduğu tespit edildi. Şahsın adresine giden polis, saldırganı yakaladı. Gözaltına alınan Emrullah K. ifadesinde olayı kendisinin gerçekleştirdiğini ve gencin kendisine küfür ettiğini söylediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen Emrullah K., çıkarıldığı mahkemece “kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mansur Yavaş'tan 'Diyanet’i Kapatacaklar’ İddialarına Yanıt: 'Adaylıktan Çekilirim'
Tuğba Öğretmenin Varis Ameliyatı Sonrası Ölümüyle İlgili Soruşturma Açıldı

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
26.04.2023

Bu ruh hastaları yerli dizilerde ki mafya karakterlerden gaz alıp hukuk sistemindeki işlevsizlikten cesaretle kolaylıkla insan hayatını bitirebiliyorlar. Işte pisi pisine öldü gitti 21 yaşında genç, bu ruh hastası ise iki boynunu büker bana küfretti der bıçağı elma soymak için taşıyordum der üç beş sene yatar çıkar. Hukuk ve ceza sistemi bu tip insanlar için kabusa dönüşmeli hapse girmektense ölmeyi tercih etmelerini sağlayacak korkunç bir sistem olmalı, özellikle şiddet suçlarında, Amerika'daki gibi üç şiddet suçu işleyen bir daha içerden çıkamamalı.

26.04.2023

İstanbul’a ne oluyor böyle millet iyice kafayı yedi

26.04.2023

İstanbul mal oldu. gündüz bile yürürken korkuyorum

26.04.2023

Hep sölerim yine sölüyorum yanınızda bi kız varsa siktir edin vallahi billahi sonu yok bu işlerin zaten adam olsa yanında kız arkadaşı olan birisiyle kavga etmez tamam desen gitsen başka yere otursan ne bi eziklik olur ne erkekliğinize zarar gelir ne kızın gözünde değeriniz azalır iki ucu boklu değnek bu işlerin sonu ya cezaevi ya mezar…

TÜM YORUMLARI OKU (13)