Bangladeş'de Kafasından Yapışık İkiz Çocuklar Dünyaya Geldi

16 Temmuz'da Bangladeş’de sezaryenle dünyaya gelen Rabia ve Rukia isimli ikiz kız kardeş kafalarından yapışık halde doğdu. Tıp dünyasında benzer durumlarla karşılaşılsa da anne Taslima Hatun Uno ve eşi Muhammed Rafiqul İslam çocuklarının doğana kadar yapışık olduklarında habersiz olduklarını belirtiyor.

Doğumdan sonra gözlerine inanamadıklarını söyleyen çift böyle bir durumla karşılaşmayı beklemiyorlarmış.

Sezeryanla doğum yapan kadın gece boyunca iki farklı çocuk sesi duyduğunu ancak onları sabah görebildiğini söylüyor.

Doğumdan önce ultrason sırasında kafanın bedenden büyük olduğu fark edilmiş ancak bunun su olduğu düşünülmüş. Bu yüzden de önemsenmemiş.

Aile şimdi ise çocuklarının tedavisi için durmadan çözüm arayışındalar.

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
YORUMLAR

Pakistan, bangladeş, afganistan ve birçok ortadoğu ülkesinin cahil ilkel gelenekleri yüzünden insanlığını unutmuş, kendi geleneklerinin, insanın sağlığından ve yaşamından daha önde olduğu bu toplulukların bir gün yok olmasını temenni ediyorum. Neymiş efenim; Akraba evliliği caizmiş. Gerçi ümmetlerinin 9 yaşındaki bir kızla gerdeğe girdiğini düşünürsek, onun izinden giden asalaklarında bu tip gerici dogmalar ile yaşamlarını sürdürmelerine şaşırmamak gerek.

23.09.2016

bu ne lan, tüm ateistler bir araya toplaşıp yorum mu yapalım dediniz? yoksa resme bakınca insanların inancına saldırmak için fırsat mı gördünüz? sonra da tutar inanç özgürlüğü dersiniz. he amk he.

22.09.2016

Kardeş kardeşi sikerse olucağı budur amk ensestliğin alemi yok. Yok orda böyle yazıyor, vay efendim burda böyle demenin de sikilmiş götünde davası olmaz.

TÜM YORUMLARI OKU (10)