Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ile Grev Yapan Doktorlar Arasında Tartışma Yaşandı

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi, grev yapan doktorların dinlenme odasına gelerek doktorlarla tartıştı.

Kamuda görev yapan doktorlar grev kararı aldıklarını açıklamışlardı: 👇

🩺 #14MartTıpBayramı'nda Bir Kez Daha Haykırdılar: 2 Gün Boyunca İş Bırakacak Hekimler Ne İstiyor?

Acil hastaların ameliyata alınmayıp evlerine gönderildiğini iddia eden başhekim ile acil hastaların ameliyata alındıklarını ve acil olmayanların evlerine gönderildiğini belirten doktorların arasında yaşanan tartışma anları sosyal medyada paylaşıldı.

İşte o görüntüler: 👇

#1

#2 'Şunu hemen paketleyin'

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
YORUMLAR
14.03.2022

Hastasını hastaneye götürüp doktorun bakmamasıyla mağduriyet yaşayınca "Neyse canım, insanlar hakkını arıyor." diyecek kaç kişi var merak ediyorum. Sağlıkçılarının mağduriyetinin sorumlusu halk değil.

14.03.2022

mal mal konuşma. ben randevumu iptal ettim, rahatça eylemlerini yapsınlar diye.. bir tarafını yaladığınız tipleri seçen halk fazlasıyla "maaağğğdduuuur" edilmeyi hak etti. ama acil hastalara bakılıyor. kimse mağdur edilmedi. senin gibiler oy verdiği için tüm ülke mağdur.

14.03.2022

hipokrat yemininde şu ifade geçiyor "Hastanın sağlığına ve esenliğine her zaman öncelik vereceğime"... Aylar öncesinde ameliyat randevusu verilen ve kendini, işini, seyahatlerini, psikolojisini kısaca her şeyini bu takvim gününe göre ayarlayan hastalara, hatta heyecan, endişe ve merakla bekleyerek kendini bu güne hazırlayan hasta yakınlarına, nasıl "biz bugün grevdeyiz başka zaman gel" denilebildiğini anlamakta zorlanıyorum. Ortada bir mağduriyet ve hak aranma durumu olacaksa bunun hastaların ve yakınlarının mağdur olmadan aranmasının bir mümkünatı yok mudur ?

mumkunati YOKTUR. yapılan eylemin bir anlamı olması için maalesef bazı kişilerin mağdur olması gerekiyor çünkü bunun dışında bu ülkede kimse dikkate alınmıyor. doktorları elestireceginize onları bu hale getirenleri elestirseniz zaten böyle görevlere gerek kalmicak.

14.03.2022

Hakkınızı aramanız gayet normal. Ortada kim haklı bir net bilgi de yok! Yanlış olan şu ki siz devlet memurusunuz! Başhekim sizin amiriniz ve amire karşı gelemezsin. Ha yanlış işler yapıyordur şikayet edersin. Öyle elinde kamera ''çıkmıyorum hadi bakalım ohoo'' gibi tavırları herkes takınırsa vay bu memleketin haline.. Git şikayet et.. Tutanak tutulsun! Şimdi ilkidi idilit yik diye yüklenecek arkadaşlara adaletin olmadığı bir toplumda adalet sistemini tesis edecek olanlar yine insanlardır diyorum. Öyle adalet yok vur patlasın çal oynasın diye bir şey olamaz. Hakkınızı bile doğru düzgün arayamıyorsunuz buna yanıyorum.

14.03.2022

Senin tavsiyen ne, haklarını nasıl aramalılar sence?

TÜM YORUMLARI OKU (48)