'Bana Teşkilatın Numarasını Verin' Sözleriyle Gündem Olan Kuryenin 5 Yıla Kadar Hapsi İstendi

İstanbul Tuzla’da maske takmayıp polise direnen, “Bana teşkilatın numarasını verin, eniştemin numarasını gönderin” sözleriyle Türkiye’nin gündemine oturan Cihan Aksu’nun “kamu görevlisine görevini yaptırmamak için direnme” suçundan 5 yıl 3 aya kadar hapsi istendi.

Tuzla’da 19 Eylül’de denetimler sırasında maske takmadığı gerekçesiyle durdurulan kurye Cihan Aksu, kimliğini isteyen polisleri ‘sen zor kullan, o zaman görüşürüz’ diyerek tehdit etmişti. Telefonla konuştuğu kişiye ise 'Bana teşkilatın numarasını verin, eniştemin numarasını gönderin’ demesi Türkiye’nin gündemine oturmuştu.

O görüntüler 👇

Detaylar 👇

Maskesiz Motorlu Kuryeden Polise Tehdit: 'Kimliğimi Vermem, Sen Zor Kullan, O Zaman Görüşürüz'

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Aksu, ifadesinde "Teşkilat olarak nitelendirdiğim kişiler arkadaş grubum" demişti

onedio.com

Detaylar 👇

Polisi 'Teşkilat'la Tehdit Eden Kuryenin Eniştesi Servis Şoförü, Teşkilatı ise Aile İçindeki Dostları Çıktı

5 yıl 3 aya kadar hapis istemi

İHA'nın haberine göre Aksu hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.İddianamede Aksu’nun “zincirleme şekilde kamu görevlisine görevini yaptırmamak için direnme” suçundan 7 ay 15 günden 5 yıl 3 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. 

İddianame gönderildiği Anadolu 46. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi. Şüphelinin yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Popüler İçerikler

Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR

Tipinden de 10 yıl + gıcıklığından da 10 verebilirsiniz.Nolursunuz salmayın şu tipi!

12.10.2020

Anlaşilan hakim bu adamin kim oldugunu bilmiyor. Yani illaki mahkeme salonuna teşkilati mi yigsin? Polat Alemdarin yegeni üstelik kurye baronu,hemen saliverin,teşkilatin şakasi yok hepinizi harcar.şu duruştaki karizmaya bak,tam bir açik mesaj: Ben gitmem selamim gider ,yakarim .Turk adaleti bu tarihi yanlistan hemen donmelidir.

12.10.2020

Şaka bir yana, teşkilatın değil de "tarikatın" ya da "şeyhimizin" numarasını gönderin deseydi oracıkta salarlardı, yanlış iş yapmış :)

TÜM YORUMLARI OKU (35)