"Bana da Gelen Bilgiler Var...": Müge Anlı Hayatını Kaybeden Narin ile İlgili Konuştu!

Tüm Türkiye'nin olduğu gibi Müge Anlı'nın gündemi de dün dere yatağında ölü bulunan 8 yaşındaki Narin'di. Programı açarken Narin için başsağlığı dileyen Anlı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Tüm Türkiye 8 yaşındaki Narin'in ölümü nedeniyle yasa boğuldu. Müge Anlı'nın gündeminde de minik Narin vardı.

Bugün okula başlayan çocuklara başarılar dileyen Anlı, bugün okula gitmesi gerekirken vefat haberi ile yıkıldığımız Narin'i andı.

Yayın yasağı nedeniyle konuyu işleyemediğinin altını çizen Anlı, "Benim dışımda kimse yayın yasağını dinlemedi. Ama yayın yapan arkadaşlarıma bir şey söylemiyorum. Bu haberlere neden yayın yasağı geliyor, onu konuşmak lazım" dedi.

"Bana da gelen çok bilgi var ancak mahkeme kararı var. Açıklayamıyorum" diyen Anlı, Narin için üzüntülerini dile getirdi.

Daha önce başka bir olayı işlediği için kendisine dava açıldığını söyleyen Anlı, "Bana plaket verilmesi gerekirken yasak yüzünden dava açıldı. O yüzden dikkat ediyorum" dedi.

İlginizi çekebilir:

Narin'in Yerini Kim Bildirdi?: "Aileden Onu Seven Bir Kişi Var, O İtirafçı Oldu!"
Özlem Gürses'in Yayınında Narin ile İlgili Şok İddialar: "Öldüren Amca Değil!"
"Aile Cinayeti Biliyordu!": Yayınında Narin'in Kaybını İşleyen Didem Arslan'dan Açıklama!

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
09.09.2024

Oluyor böyle şeyler, bir olaya yayın yasağı gelir bildiklerini konuşamazsın başka bir olayla ilgili elinde bilgiler vardır babaya biz olayı çözdük dersin sonra telefon gelir çekilirsin. Mesala, Rabia Naz olayında dosyayı araştırınca ucu AKP’li Nurettin Canikli’ye çıkınca alelacele çekilmek gibi.

09.09.2024

Yayın yasağı olmasa da Anlı bu dosyayı incelemezdi. Çünkü siyasetçi dostları var faillerin. Müge Anlı bu tarz dosyalara hayatta ilişmez.

09.09.2024

Rabia Naz'da bunu net olarak gördük.

09.09.2024

benim anlamadığım vatandaş olarak biz neden mahkeme süreci sorumluluğunu taşıyalım? sen tv programcısı falan değil de mübaşir falan mısıın? mahkeme zaten sen bilgi versen de işler. ayrıca mahkeme sürecini etkileyecek kadar bilgiye ulaşabiliyorsan bu emniyet ve yargı süreçlerindeki ciddiyetsizliğin bir göstergesi. sen bilgini ver geç

09.09.2024

Kadının kocası İstanbul Emniyet Müdürü, ondan sebep ulaşabiliyordur bi takım dosyalara.. Ayrıca savcılar vs hepsi ile bağlantıda bu kadın. O sayede çözebiliyor olayları..

TÜM YORUMLARI OKU (12)