"Bana Bilmediğim Bir Şey Söyle" Akımıyla Gurme Bilgiye Doyuran Twitter Kullanıcıları

Twitter'da şimdiye kadar binlerce akım gördük ama bunların en istikrarlısı kesinlikle 'bana bilmediğim bir şey söyle' akımı. Yeni fotoğraflar bitmediği gibi ilginç bilgiler de bitmiyor. Bize de sağda solda satmalık faydasız ama eğlenceli 'infolar' kalıyor.

Akımın tetiğini çeken paylaşımla başlayalım.

twitter.com

2005 yılına dönüyoruz...

👇

Mahallenin adı kuş olsa daha mantıklıymış.

twitter.com

Biraz Yeşilçam...

twitter.com

👇

twitter.com

Etimolojik bilgi de geldi.

twitter.com

Biraz da müzik

twitter.com

Biraz daha!

twitter.com

👇

twitter.com

⬇️

twitter.com

👇

twitter.com

Daha fazla bilgi için;

Bilmediğim Bir Şey Söyle Akımına Katılarak Genel Kültür Aşkıyla Yanıp Tutuşan Kadına Gelen İlginç Bilgiler
"Bana Bilmediğim Bir Şey Söyle" Akımına Katılan Kadına Gelen Ortamlarda da Satmalık Enfes Bilgiler
'Bana Bilmediğim Bir Şey Söyle' Diyerek Fotoğrafını Paylaşan Kadına Gelen Birbirinden İlginç 17 Yanıt

Popüler İçerikler

Ece Üner'den HÜDA-PAR Çıkışı: "Biz Narin'le Uğraşırken Siz Neyin Peşindesiniz?"
Mehmet Ali Erbil'in Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Hakkındaki Yorumları Fena Ayıplandı!
Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner, Afişte Olmamasına İsyan Etti
YORUMLAR
09.08.2024

Atatürk'ün hayattayken yayınlanan, bilinen ilk biyografisi İngiliz asker ve yazar H. C. Armstrong'un 1932'de yayımladığı Bozkurt'dur. Eskiden savaşırken giyilen ya da savaşta atlara giydirilen zırha çokal denir. Tiyatro sahnesine şano denir. En çok basılan yerli kitap Minyeli Abdullah'dır. Kuş beslenen ve üretilen özel yere salma denir. Beethoven Ayışığı Sonatı'nı öğrencisi Kontes Giulietta Guicciardi'ye adamıştır. Üreticisinin adını taşıyan tek köpek ırkı dobermandır. Halı ve kilim dokunan tezgaha ıstar denir. Orta Doğu'da Formula 1 yarışı yapılan ilk ülke Bahreyn'dir. Eski dilde güneşin doğuşuna tulu denir. Küstümotu dokunulduğunda yapraklarını kapatır. Yıllığın eski adı salnamedir. Twitter'ın kuşunun adı Larry'dir, ünlü ABD'li basketbolcu Larry Bird'den gelir. Kum çöllerindeki kumulların boyu 1 km'yi geçebilir. Vikingler'in boynuzlu kaskar taktığına dair bir bulguya şimdiye kadar ulaşılamamıştır, bu imajın kaynağı aslında Wagner'in Der Ring des Nibelungen operasıdır.

09.08.2024

Her yıl Büyük Sahra'dan kalkan mineral yüklü 40 milyon ton toz rüzgarlarla taşınır, Atlas Okyanusu'nu aşar ve Amazon Yağmur Ormanlarını besler. Püskürmekte olan yanardağın oluşturduğu kül ve duman bulutunda şimşek çakabilir. Yağmur damlaları düşerken küre ya da simgeleştiği gibi "gözyaşı damlası" şeklinde değildir. Düşerken alt tarafları giderek yassılaşır ve şekilleri biraz hamburger ekmeğini andırır. Rodin, Düşünen Adam heykelini yaparken 700 yıl önce yaşamış şair Dante'nin İlahi Komedya'sını düşündüğünü söylemiştir. Tıpkı parmak izimiz gibi gözümüzün irisinin yani gözbebeğimizi saran renkli halkanın deseni de farklıdır, bir benzeri yoktur. Eğer insan gözü dijital bir kamera olsaydı 576 megapiksel çözünürlükte olurdu. 1 saç teli 100 gram ağırlık kaldırabilir. Gemiyi dengede tutan ağırlık saburadır. Buz hokeyinin disk şeklindeki topunun adı (puck) paktır. Tamamen kapalı bi odaya kilitlenirseniz havasızlıktan değil karbondioksit zehirlenmesinden ölürsünüz.

08.08.2024

1980 ihtilaline kadar Türkiye vatandaşları avrupa ülkelerine vizesiz giriş yapabiliyordu.

08.08.2024

Racır Milla ve Salihveya teşekkürler.Bilgiler İlginçti👍

TÜM YORUMLARI OKU (12)