'Bana Bilmediğim Bir Şey Söyle' Akımına Katılan Kadına Gelen Ufkunuzu Genişletecek Efsane Bilgiler

Neredeyse her hafta Twitter'da 'Bana bilmediğim bir şey söyle' akımına denk geliyoruz. Fotoğrafını paylaşan kadın ya da erkek kullanıcı kendisine bilgiler verilmesini istiyor ve ortalık bir anda şenleniyor. Ufkumuzu genişleten bilgileri okurken çok eğleniyoruz. Son olarak da '@hellokittymiuww' isimli kullanıcı 'Bana bilmediğim bir şey söyler misiniz?' diyerek fotoğrafını paylaştı ve birbirinden eğlenceli yanıtlar aldı.

Twitter'ın en eski ve bilgilendirici akımlarından biri olan 'Bana bilmediğim bir şey söyle' paylaşımları hiç eskimiyor. Son olarak da bu akıma bir yenisi daha eklendi. "@hellokittymiuww" isimli kullanıcı "Bana bilmediğim bir şey söyler misiniz?" diyerek fotoğrafını paylaştı.

Kullanıcıya ise ufkumuzu genişleten ve birbirinden eğlenceli yanıtlar geldi:

Hepsini heyecanla okudum vallahi! Siz de yorumlarda bilmediğimiz bir şeyler paylaşabilirsiniz.

Bu içerik de ilginizi çekebilir:

Televizyon Dünyasıyla İlgili Yaptıkları Paylaşımlarla Hepimizi Güldüren Kullanıcılar

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
03.07.2023

Blok olarak satış yapacak kamu şirketi sayısı azalınca, ilerleyen yıllarda tesis ve varlık satışına ağırlık veren AKP hükümeti, kamu arazilerini, fabrikaları, enerji üretim santralleri ile dağıtım şebekelerini elden çıkardı. Bugüne kadar 4 binden fazla kamuya ait gayrimenkulü satan AKP iktidarı, 2 binden fazla gayrimenkulü satmak için de özelleştirme portföyüne ekledi. Karayolları ve köprüleri de satılacak değerler listesine ekleyen AKP iktidarı, 30’a yakın kamu kuruluşunu daha satmayı planlıyor.

03.07.2023

Ntv kanalının açılımı nergis tvdir. Kanalın kurucusu cavit çağların eşinin adı olan nergisten gelir.

03.07.2023

Aşkın beyinde büyük kimyasal değişiklik yaptığını gösteren çalışmalar var. Çok aşık olunca uyuşturucu bazı maddeler ile aynı etkiyi gösteriyormuş. Hatta bağımlılık ve yoksunluk belirtileri de aynıymış. Her ayrılan amatem e yatsın o zaman.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ