Bamyası Kötü Olan Kaybetti: MasterChef Türkiye'de Haftanın Son Eleme Adayı Belli Oldu!

MasterChef Türkiye'de eleme heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. 21 Eylül akşamı yayınlanan programda haftanın 7. ve son eleme adayı belli oldu.

MasterChef Türkiye'de eleme heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Bu hafta içi gerçekleştirilen yarışmalarda Şirin, Kerem, Yudum, Beyza, Erim ve Zübeyde potaya girmişti.

21 Eylül tarihinde yayınlanan programda ise yarışmacılar potaya girmemek için kıyasıya rekabet etti. Mehmet, Somer ve Danilo Şef yarışmanın ilk etabında yarışmacılardan tulumba tatlısı yapmalarını istedi.

Şeflerin değerlendirmesinin ardından tulumba etabını sırasıyla Kaan, Semih, Hakan, Nigar, Onur, Nevzat ve Eda harika tabaklar çıkararak başarılı bir şekilde tamamladı.

Bu akşamki MasterChef yayınının ikinci etabında şefler Ezgi, Muratcan, Emre, Akın, Bera ve Ayşe'den yaratıcılık tabağı çıkarmalarını istedi. Bu etap için de yarışmacılara bamya ürününü verdiler.

Şeflerin değerlendirmelerinin ardından en başarılı tabağı çıkaran isimler Emre, Ezgi, Bera ve Ayşe oldu. Son ikiye ise Muratcan ve Akın kaldı.

Şefler hem Muratcan'ın hem de Akın'ın tabaklarının sıkıntılı olduğunu ve bamyayı iyi bir şekilde kullanamadıklarını dile getirdi. Kısacası kötüler arasından en kötüsünü seçtiler. O isim yani MasterChef Türkiye'de haftanın 7. ve son eleme adayı Muratcan oldu.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Bu Nasıl Oyunculuk? Yabani'den Ayrılan Simay Barlas Giderayak Şovunu Yaptı!
İlk Bölümü Merakla Beklenen 'Kör Nokta' İzleyenlerin Aklını Başından Aldı
TRT 1 Dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı'nın Yayın Tarihi Taksim ve Sultanahmet'te Bir Fermanla Duyuruldu!

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
22.09.2024

Başlığa bak 🙈😁😁

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ