Balkondan Düşerek Hayatını Kaybeden Eski One Direction Üyesi Liam Payne'in Otel Odasından İlk Görüntüler

Arjantin'de kaldığı otelin balkonundan madde etkisindeyken düştüğü iddia edilen Liam Payne geçtiğimiz saatlerde acı bir haberle sevenlerini üzdü. Eski One Direction üyesinin otel odasından paylaşılan ilk görüntüler ise ortaya çıktı.

Beş kişi olarak adım attıkları müzik sektöründe hızlı bir yükseliş yaşayarak dünyaya adlarını duyurmayı başaran One Direction grubunu çoğumuz biliyoruz.

Zayn Malik'in gruptan ayrılmasıyla birlikte sarsılan diğer grup üyeleri sevenleri için müzik yapmaya devam etmiş fakat grup daha fazla dayanamamış ve 2017 senesinde dağılma kararı almıştı.

Grubun en sevilen isimlerinden biri olan Liam Payne ise diğer grup üyeleri gibi kariyerine tek başına devam etme kararı almış, fakat açıklamalarıyla ve pek de sağlıklı bulunmayan ruh haliyle hayranları tarafından eleştirilmeye başlanmıştı.

Geçtiğimiz gün kaldığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybettiği öğrenilen 31 yaşındaki Liam Payne ani ölümüyle sevenlerini üzmüştü.

Detaylardan burada bahsetmiştik 👇

Eski One Direction üyesi Liam Payne Kaldığı Otelin Balkonundan Düşerek Hayatını Kaybetti

BBC'nin haberine göre, 31 yaşında hayatını yitiren şarkıcının madde etkisinde olduğu iddia edilirken, otel odasında sinir krizi geçirdiği ve olaydan hemen önce polisin çağırıldığı söylendi.

Buenos Aires polisine göre, olay yerindeki memurlar başlangıçta “madde ve alkol etkisi altında olabilecek agresif bir adam” ihbarına karşılık otelde varmış.

Memurlar olay yerine vardıklarında otelin iç avlusundan yüksek bir ses duyulduğunu bildirirken Payne'in cansız bedenine ulaşılmış. Madde etkisiyle kriz geçirdiği söylenen şarkıcının odasının son görüntüleri ise böyle👇

👇

İlginizi Çekebilir:

Eski Sevgilisinin Yazdığı Kitabın, Balkondan Düşerek Hayatını Kaybeden Liam Payne'in Ölümünde Etkisi Var mı?
Kanatlarıyla Podyumda Süzülen Victoria's Secret Meleklerinin Yıllar Önceki Haliyle Şimdikini Karşılaştıralım
Kanye West'e Açılan Cinsel İstismar Davasında Bomba İddia: Bianca Censori'nin Annesiyle Birlikte Olmak İstemiş

Popüler İçerikler

Büyük İddia: Çaycuma Cumhuriyet Başsavcısı, Sevgilisinin Eski Sevgililerini Gözaltına Aldırdı
İdam Cezası Artan Şiddet Olaylarına Neden Çözüm Değil?
Mustafa Destici'den 750 TL'lik Kredi Kartı Vergisine Destek: "Vermezsen Sonun Suriye Gibi Olur"
YORUMLAR
17.10.2024

Buenos Aires polisine göre, olay yerindeki memurlar başlangıçta “madde ve alkol etkisi altında olabilecek agresif bir adam” ihbarına karşılık otelde varmış. bu sacma cumleyi anlayan var mi? ilkokul mezunu icerik ureticileri alin lutfen

17.10.2024

Para,Şöhret, yakışıklılık,yetenek hepsi var ama beyin olmayınca 31 yaşında geperib gidiyorsun işte

17.10.2024

onda yok da sende mi var?? Sende para da yok şöhret de yok yetenek de yok yakışıklılık da yok beyin de yok ama yaşıyorsun. Hakikaten büyük marifet. Evet şuan ondan üstün oldun uçak geçiyor bak

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ