"Balkanların Nostradamus'u" Baba Vanga'nın 2025 Kehaneti: İnsanlığın Sonu Gelecek, Çöküş Başlayacak!

ABD Başkan adayı Donald Trump'ın bir mitingde silahlı saldırıya uğramasından sonra felaket senaryoları bir kez daha gündeme geldi. 'Balkanların Nostradamus'u' olarak bilinen Baba Vanga'nın 2025 kehanetleri ağızları açık bıracak cinsten!

Kaynak

11 Eylül 2001'de ABD'de meydana gelen İkiz Kuleler saldırılarından sonra tüm dünya komplo teorisyenlerine ve çeşitli kehanetlere daha büyük bir ilgi duymaya başlamıştı.

Fransız astrolog Nostradamus'un kehanetleri tam da bu dönemde büyük ilgi görmüş, hatta Nostradamus'un kehanetleri o dönem Türk televizyonlarındaki haber bültenlerinde de acıklı müzik eşliğinde kendine yer bulmuştu.

Kehanet konusunda son yıllarda dikkat çeken bir diğer isim de "Balkanların Nostradamus'u" olarak bilinen Baba Vanga'dan başkası değil!

ABD başkan adayı Donald Trump'ın bir mitingde silahlı saldırıya uğramasından sonra 1996'da hayatını kaybeden Bulgaristan vatandaşı Baba Vanga'nın kehanetleri bir kez daha gündeme geldi.

Baba Vanga'nın 2025 kehanetlerine İngiltere merkezli Daily Star gazetesinde yer verildi. Peki Baba Vanga ne diyor?

2025'e adım atmamızla birlikte çöküşün başlayacağını iddia eden Baba Vanga, bu yıl için "İnsanlığın sonunun başlangıcı" yorumunu yapıyor.

Dünyanın sonunu hazırlayacak kaosun 2025 yılında başlayacağını söyleyen Bulgar medyum, dünyanın 'son kullanım tarihi'nin ise 5079 yılı olacağını kehanetlerinde belirtiyor.

Kehanetlerinde 2025 yılı itibarıyla Avrupa nüfusunun giderek daha da azalacağını ve çatışmaların artacağını söyleyen Baba Vanga, 2028'de Venüs gezegenine uçulacağını, 2033'te kutuplardaki buzulların dikkat çekici bir şekilde eriyeceğini ve deniz seviyelerinde ciddi bir artışın meydana geleceğini söylüyor.

İlginizi Çekebilir

Roma'da Arabasındaki Eşyaları Çalınan Türk: "Donumuza Kadar Soyulduk, Konsolosluk Suratımıza Kapı Kapattı"
Made in Karadeniz: Rize'de Raylı Sistem Üzerine İnşa Edilen Ev 360 Derece Dönebiliyor!
Türkçedeki 'De/Da' Bağlaçlarını Anlatmak İçin Hande Yener, Arda Turan ve Seda Sayan'ı Tek Kalemde Harcadı!

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
16.07.2024

Bu kadın 1996’da öldü ve hala her sene kehanetleri güncelleniyor. Onedionun boş haberlerinde bugün.

16.07.2024

son kullanım yılı 5079 ise acele etmemiz lazım,çok az kalmış

16.07.2024

Biz de ülke olarak hızlı bir yuvarlanış yaşıyoruz. Mevcut durum devam eder ve kafalarındaki yasayı çıkarırlarsa 2025’in tarihimizdeki en büyük felaketlere sahne olacağı belli. Kahine gerek yok, mantık yetiyor görmek için. Dünya’yı tüketiyoruz ve sonumuzu getiriyoruz.

TÜM YORUMLARI OKU (12)