Balkan Şampiyonasına Gittiklerinde Komşu Yunanistan'dan Gördükleri Sevgi Selini Anlatan Elif'le Tanışın!

Komşu Yunanistan'da çıkan yangın sonrasında pek çok şey konuşuldu. Kimileri komşuya destek mesajları attı, kimileri ise bu durumdan hiç etkilenmedi. Sosyal medya üzerinde çığ gibi büyüyen bu durum sırasında Twitter kullanıcısı Elif, komşu Yunanistan vatandaşları ile olan bir anısını kullanıcılarıyla paylaştı.

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
28.07.2018

İzmirliyim ben..anne tarafım Selanik göçmeni..komşularımızın yarısının rumca konuştuğu bir mahallede büyüdüm. bi cenaze ya da mevlüt olduğunda tepsilerle yemek yapıp yardıma, başörtüsünü alıp duaya gelen rum teyzelerin olduğu, nikaha kiliseye giderken jilet gibi takım elbisesini giyip "allah mesut etsin evladım" diye tebrik eden hacı amcaların olduğu bir mahalle.. öyle "yunanı şirin göstermeye çalışma" falan diyenler var ya hani..onlar bir arada yaşamak, bir hayatı paylaşmak nedir bilmeyip, her boka saçma sapan siyaset gözlüğüyle, kinle bakan, sevgisiz insanlar.. onlara bişey ispatlamak zorunda değilim. benim derdim insan olmak, canı yanana üzülmek, yardım etmek..

28.07.2018

merhaba baba tarafı Selanik göçmeni İzmir benimde dediklerine katılıyorum çok güzel özetlemişsin

hayatında yunan kimseyle iletişim kurmamis bir adam kalkmis yunani sevimli gösterme demiş. sende haklsın reis mahalle komsundan baska insan gormemissin hayatinda.

28.07.2018

Defalarca Yunanistan'a gittim, sadece turistik yerlerini degil ara sokaklarindaki kucucuk yerleri de gezdim. Her defasinda soranlara Turk oldugumu soyledim, coguyla gayet guzel anlastik, bazilari en fazla umursamadi. Komsi deyip indirim yapanlar, ek servis verenler, ikramda bulunanlar, "biz ayniyiz aslinda, bakma sen siyasilere" diyenler... Gecenin bir yarisi otele gitmek havalimanindan bindigim taksici o karanlik yollarda Turk oldugumu duyunca sıkıntı cikarmasin diye endiselenirken adam bilakis otelin kapisindan girene kadar arkamdan bakip bekledi. Demem o ki, her iki millette de elbette daha irkci, birbirini sevmeyenler olacaktir. Ama "normal" halkin bir sorunu yok.

28.07.2018

bende ne zaman Yunanistan'a gitsem çok iyi karşılanıyorum garsonlar çok sıcak insanlar da

TÜM YORUMLARI OKU (17)