Balkan Ninnisi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Balkan Ninnisi Fragman ve Son Bölüm Özeti

Geçtiğimiz aylarda TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Balkan Ninnisi adlı yeni dizi kısa sürede izleyiciler tarafından sevildi. Farklı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Balkan Ninnisi 9. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey, Merih Öztürk ve Hakan Boyav gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Balkan Ninnisi her hafta salı günleri izleyicisiyle buluşuyor. Aile ve romantik türdeki dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Balkan Ninnisi yeni bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar.

Balkan Ninnisi I 9. Bölüm Tanıtımı

Balkan Ninnisi Son Bölümde Neler Oldu?

Güldaniye halanın konağa gelmesi herkesin huzurunu kaçırır ve Ertan'ı evlendirmek için farklı yöntemler denemek ister. Öte yandan Süleyman ise Güldaniye'nin konaktaki problemleri çözeceğine ve Ertan'ı evlendireceğine inanır. Diğer tarafta tapu gerçek çıkınca konakta gerilim iyice artar. Aileler arasında problemler büyüdükçe Daniel, Süleyman'ın yaptığı teklifi kabul eder.

Popüler İçerikler

Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!