Balıkesir’in Kayıp Bağımsız Adayı: Gece Garsonu, İşe Gitmiyor, Telefonları Kapalı!

Yaklaşan yerel seçimlerde yarışın yakın geçmesi beklenen Balıkesir’de, CHP’nin adayı Ahmet Akın ile aynı ad ve soyada sahip bir kişinin de bağımsız aday olduğu ortaya çıkmıştı. CHP adayı Akın, “şeytanın aklına gelmez’ diyerek tepki gösterdiği bağımsız aday Ahmet Akın ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Bir lokantada garson olarak çalışan bağımsız aday Ahmet Akın 3 haftadır işe gitmiyormuş ve telefonları da kapalıymış. Ayrıca Ahmet Akın’ın çevresi de siyasetle ilgilisi olduğunu bilmiyormuş.

CHP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adatı Ahmet Akın, kendisiyle aynı ad ve soyada sahip bir kişinin bağımsız aday olduğunu açıklamıştı.

Detaylar 👇

Pusulada İki Aynı İsim: CHP Balıkesir Adayı 'Şeytanın Aklına Gelmeyecek Yöntem' Diyerek Anlattı

Balıkesir’den bağımsız aday olan Ahmet Akın ile detaylar da ortaya çıktı.

Serbestiyet’ten Onur Erkan’ın haberine göre; Ahmet Akın kamuoyunda görünmüyor. Henüz bir mitingine, seçim çalışmasına rastlanmayan bağımsız aday Ahmet Akın’ın herhangi bir sosyal medya mecrasında bir hesabı da bulunamıyor. Bağımsız aday Ahmet Akın, Balıkesir’in bilindik bir esnaf lokantasında gece servisinde garson olarak çalışıyor.

Kaynak

İş arkadaşları, Akın’ın 3 haftadır işe gelmediğini ve telefonlarının kapalı olduğunu söyledi. Ayrıca iş arkadaşlarına göre Ahmet Akın siyasetle ilgili konuşmayan birisi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Murat Kurum'un Seçim Standında Dağıtılan Çayı Alan Amcanın Yaptığı Ters Köşe Muhabiri Güldürdü
İşte 6 Araştırma Şirketin İstanbul Seçim Anket Sonuçları: Hangi Aday Önde?
Nevşin Mengü'den Ankara Uyarısı: “Aman Dikkat”

Popüler İçerikler

Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal Olan Normal Doğum" Kamu Spotu Tepkilerin Odağında
'Prof. Dr.' Unvanlı Ebubekir Sofuoğlu: "İslam Hassasiyetiyle Yetiştirilseydi Namahrem Katille Tanışmayacaktı"
Apple'a Soğuk Duş: iPhone 16 Satışlarında Beklenmeyen Tablo!
YORUMLAR
28.02.2024

Eee artık siyasetin gerçekten b.ku çıktı. Yeter, kimin ne yaptığını duymak bile istemiyorum. Yok abi magazin den başkası yalan.

28.02.2024

İmamoğlu: 5 yıldır ismim geçmedi ama TRT'ye de adalet getireceğiz Yerel seçim çalışmaları kapsamında Bayrampaşa'da halka seslenen İBB Başkanı İmamoğlu “TRT kimin, milletin. Ama o televizyonda adım bile geçmedi. Bu memleketin her kurumu gibi TRT'ye de adalet gelecek, arşivini açacağız bir tane İmamoğlu bulamayacağız" dedi.

28.02.2024

yav bunun konumuz ile ne alakası var şimdi?

Pasif Kullanıcı
28.02.2024

şimdi bişey derdimde gece gözaltına giderim 😂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ