Balıkesir'de Vidanjör ile Müsilaj Temizliği Yapılmasına Sosyal Medya Kayıtsız Kalamadı: 'Kürek Yok muydu?'

Balıkesir'de  Bandırma ve Erdek'te başlatılan müsilaj temizleme çalışmalarında, şehir içlerinde kanalizasyon ve apartman atıkları temizlemek için kullanılan vidanjör kullanıldı. Sosyal medyada da yorumlar gecikmedi.

İşte o vidanjör ile müsilaj temizleme anları: 👇

O olaya gelen yorumlar: 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
YORUMLAR
09.06.2021

en azından bir şekilde temizlemeye çalışıyorlar. yorum yapanlar da götlerini kaldırıp yardımcı olsunlar bi zahmet.

10.06.2021

bilmem kaç yıllık çevre mühendisiyim "sektörümde" dünyanın en iyi markalarının çevre prosedürlerine hakimim, aktif çalışmalarını yürütüyorum işletmemde; bahsettiğin sera gazı karbon salını vs dahil. kardeşim atıksuyu cayır cayır kontrolsüz bir şekilde salıp dünyanın sülalesini biplerken kimse onu temizlemek için kullandığın aracın benzininin sebep olduğu sera gazı etkisine bakmaz. şu olayın temizlerken neden olduğu sera gazı belediyenin sebep olduğu sera gazının %1ine bile denk gelmez. pareto analizine göre öncelik %85 in üstindeki kısımdadır. denizi geçip çukurda birikmiş suda boğulmaya gerek yok . he diyelimki %1 e kafayı taktı der ki sana tamam bu suyu temizle sonra sebep olduğun carbon salınımını sıfırla ve bunu nasıl yaparsan yap bana bildir. globalde düşünürsen kimse o vidanjör çalışmayacak diyemez. ayrıca önemsiz bir detay ama her konuda muhalif olmak seninle beni biraz şaşırtıyor.

09.06.2021

ya şimdi 2 haber ötede ibb de bunu yapıyordu ibb elini taşın altına soktu deniyordu, övülüyordu yapmayın böyle.buna çözüm bulacak kurum çevre bakanlığıdır belediyeler değil kendilerince bişeyler denemişler hiç yapmamaktansa uğraşsınlar biraz kazandıkları parayı hak ederler belki.

09.06.2021

İlle de birşeyler sallayacağım diye embesillik etmenin bir manası yok. Beyinsizler gidin kamışla hüpletin bakalım görelim. Bunun pratikte daha iyi bir yolunu bulan konuşsun.

TÜM YORUMLARI OKU (13)