Balık Tutmaya Gidip, Bir Balıkla Arkadaş Olan ve Birasını Paylaşan Adam

Daha önce hiç, bir balıkla arkadaş olmuş muydunuz? Buradaki izleyeceğiniz adamlar bir yandan oltalarıyla balık tutmaya çalışırken diğer yandan da teknelerine çıkan balığa bira ikram etmişler. 😂

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
06.10.2018

Tuttukları balığı teknenin kenarına asmışlar. Hayvanın kuyruğu suya bile değmiyor. Hayvan refleks olarak ağzını açıp kapattıkça bira içiyor gibi duruyor. Aslında ölmekte olan hayvana bildiğin işkence ediyorlar bence. Ben videoda komik birşey göremedim. Aksine sinirlendim. Beyinsizler!

ulan gerizekalılar ne dostluğu ne bira ikramı? balık bira mı içer? balığı oraya bir şekilde sabitlemişler zavallı balık nefes alabilmek için ağzını açıp kapattıkça bira şişesini ağzına dayayarak sapıkça bir eğlence tutturmuşlar. siz de buraya koymuşsunuz.

Pasif Kullanıcı
06.10.2018

İlkel balıkçılığı anlarım, tüketmek için avlanmayı anlarım. Zaten nefes alamayan bir canlıya alkol içirerek eğlenmek ve mizah malzemesi yapmak? Bunu anlamam. Videodaki bir köpek olsa herkes ayağa kalkardı, biraz tüysüz ve pullu diye daha mı az değerli? Hayatı tiye mi alınmalı? Acı mı çekmeli? Bu videoyla eğleniyorsanız gerçekten hastasınız. Otopsi videoları izlerken 31 çekerek renkli mizah dünyanıza yeni bir boyut daha kazandırabilirsiniz zira hastalığın ikinci aşaması muhtemelen budur.

Yapılabilecek en iyi yorumu yapmış arkadaş

TÜM YORUMLARI OKU (14)