Baktıkça Huzur Dolup İçinden Hiç Çıkmak İstemeyeceğiniz 21 Ortam

İnsanlardan, hatta kendinizden bile kaçıp sığınacağınız ortamların özlemi içinde misiniz? Ya da günlük rutinlerinizi yaparkenki ortamlarınızı geliştirme peşinde misiniz? Sizi mutlu edip hatta belki gününüzü güzelleştirmek için bir adım atmanızı sağlayacak mekanlar derledik. 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

1. Yere yakın yataklar palet yatakların yaygınlaşmasıyla birlikte hayatımıza girdi.

Bohem dekorasyonla birleştiğinde oldukça iç açıcı bir hale bürünüyor bence. Led peri ışıkları ve jüt halılarla harika görünüyor. Küçük çocuklarınız varsa rahatlıkla yanınıza geliyorlar.

Siz de evinizde böyle bir yatak istiyorsanız palet yataklardan destek alabilirsiniz. Buraya ekledim.

2. Kadifeler her zaman sıcacık bir hava ile insana kucak açıyor.

Viktoryen dönem esintisi, ışığı içine çeken yapısı ve yumuşacık dokusu ile size vaz geçemeyeceğiniz bir deneyim yaşatıyorlar. İki sezondur koltuklarda da kadife furyası hakim. Modern çizgilerle birleşen kadife, salonunuza sıcacık bir hava katıyor.

Buradan yeşil kadife koltuğa ulaşabilirsiniz.

3. Balkon sezonunun kapandığını düşünebilirsiniz ancak pek çok güney ilinde akşamlar hala mükemmel sıcaklıkta.

Yalnız kalıp biraz düşünmek, kitap okumak ya da müzik dinlemek istediğinizde veya arkadaşlarınızla toplanıp goygoy yapacağınız bir akşamda açık hava gibisi yok. Balkonunuz müsaitse orayı güzelleştirip içeri girmek istemeyeceğiniz bir hale getirebilirsiniz.

Mum ışıklı geceler için şamdanları burada bulabilirsiniz.

4. İçimizdeki çocuğun hiç bitmek bilmeyen salıncak tutkusu...

Sizinki de göklere çıkabileceği salıncağından hiç ayrılmak istemiyorsa evinize bir tane koymanın zamanı gelmiş. Tatlı tatlı sallanmak, mayışmak o kadar huzur verici ki❤

Buradan satın alabilirsiniz.

5. Kuzinenin başında sıcacık bir akşam geçirmenin tadı başka ne de var?

Her ne kadar evlerimiz her zaman sıcak olsa da sobanın tıkırtısı ve yaptığı ışık oyunları insanı huzurlu hissettiriyor. Yanan odunun kokusu atalarımızdan kalan güven duygusunu veriyor adeta. 

Yeriniz uygunsa eve bir tane kurabilirsiniz. Buradan satın alın.

6. En sevdiği yer yatağı olanlar burada mı?

Biraz miskinliğin kimseye zararı yok. Zaman zaman kendinizi şımartarak yataktan uzun süre çıkmayanlardansanız yatak tepsiniz illaki vardır. Dizi izlerken atıştırmalarınızı koymak için inanılmaz bir alet. Buradan alabilirsiniz.

7. Mutfakta sık sık zaman geçiriyorsanız bu alanın dekorasyonu sizin ruh halinizi etkileyecektir.

Şu tezgahta saatlerce bir şeyler yapabilirim örneğin. Tezgahınızı güzelleştirip bakmaya doyulmaz hale getirmek sizin elinizde. 

Buradaki geyik boynuzlu ahşap kesme tahtaları ile başlayabilirsiniz.

8. Mutfak demişken yemek masasını da unutmamak lazım.

Sizi bilmem ama bence evin kalbi yemek masasında atar. Tüm gün başka yerlerde başka düşüncelerde olan ev halkı masada buluşur. En derin dedikodular bu masalarda yapılır. Önemli meselelere bu masada çözüm bulunur. Sandalyelerin güzel ve rahat olması önemli haliyle. Buradan hazeranlı sandalyelere ulaşabilirsiniz.

9. Eskiden sık sık yazılan mektuplar için özel yazı masaları olurmuş.

Şimdilerde bunları dresuar ya da makyaj masası olarak kullanıyoruz. Retro çizgiler ise hayatımızda olmasından memnunluk duyduğumuz tarzlardan. Bu masa, valizler ve kediye bakan bir koltukta sonsuza kadar otururum gibi sanki. 

Benzer masalar için burayı ziyaret edin.

10. Kitaplarınızı ve dekorasyon ürünlerinizi sergilemek istiyorsanız rafları hayatınıza katabilirsiniz.

Yer kaplayan dolaplar ve kitaplıklar yerine duvar rafları yerden tasarruf ediyor. Duvarla bütünleşmesi ise dekorasyonun daha homojen olmasını sağlıyor. 

Buradan satın alabilirsiniz.

11. Ilık bir banyo gibisi yok!

Henüz küvette saatlerinizi harcamadıysanız bir kere denemeniz yeterli. Ilık suyun ve aromatik yağların, mis gibi şampuanın verdiği huzur ve mutluluk çok az şeyde var. Aklınızdaki düşüncelerden kaçıp kitap okumak, bir şeyler yudumlamak isterseniz küvet tepsileri kurtarıcınız olacaktır. 

Buradan satın alabilirsiniz.

12. Alanına önem veren birisisiyseniz evinizse bir köşenizin olması sizi mutlu edecektir.

Rahat bir koltuk internet bağlantısı ya da kitap, güzel bir ışık ve kahvenizi koyabileceğiniz tatlı bir sehpadan oluşan mobilyalar sığınacağınız bir köşe haline gelebilir. 

Buradan gömüleceğiniz armut koltuğa ulaşabilirsiniz.

13. Şu sandalyeye ışınlanmak istemeyen var mı?

Mis gibi denizin kokusu, dalga sesleri, uzaklarda gülüşen insanlar hatta birkaç kuş olduğuna eminim diyebilirim. Belki hepsini size veremem ama bu manzaraya sahip olmak için bir tüyo verebilirim. Pek çoğunuzun bildiği, viral olan, projeksiyon numarası. Sevdiğiniz bir manzarayı duvara yansıtarak sesi ile birlikte keyfini çıkarabilirsiniz. 

Buradan cihaza ulaşabilirsiniz.

14. Şu masayı görür görmez ne sohbetler edilmiştir diyor insan.

Ne dertler dinlenmiş, ne çok ağlanmış, ne çok gülünmüş, ne çok yemek yenmiştir. Yaşanmışlık dolu mutlu bir mutfak... Zevk sahibi birilerinin oturduğu kesin. En sevdiğim detay yerler oldu. Dama deseni çok yakışmış. Kendi mutfağınıza uygulamak isterseniz su geçirmeyen yer folyoları ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Buraya ekledim.

15. Eğer gergin bir yapınız varsa mobilyalarınızı açık renk ve doğal ögeler içeren parçalardan seçerek bir nebze olsun rahatlayabilirsiniz.

Doğal malzemelerden kastım az işlenmiş ahşap (mdf değil), keten kumaşlar, jüt ipler, bitkiler... Bu malzemeler ile yapılmış eşyalar doğayla açılan aranızı düzelterek sizi daha az gergin bir insan haline dönüştürebilir. Bilimsel bir dayanağı yok ancak pek çok insanın bu hislere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Her gün gülümsemenizi görebileceğiniz bir ayna ise sizi daha da mutlu edebilir. Buradan satın alabilirsiniz.

16. Poster yeni bir şey olmasa da yeni kuşağın düzenleme kabiliyeti çok başarılı.

Sadece ünlü fotoğrafları değil, motive edici sözler ve ünlü tablolar, sarmaşıklar, ışıklar yer alıyor. Harikasınız çocuklar!

Buradan poster setine ulaşabilirsiniz.

17. Dikey dekorasyonda yaratıcı olmak da elimizde.

Bu fotoğraf merdivenli bir evden. Her adımda bitkileri görmek insanı mutlu etmez mi? Siz de sürekli geçtiğiniz bir alana bu düzeneği kurabilirsiniz. 

Satın almak için tıklayın!

18. Özellikle büyük şehirlerde pek çok kişi küçük odalardan şikayetçi.

Homurdanmak yerine olduğunuz mekanı güzelleştirmeye harcayın enerjinizi. Örneğin küçük bir salonunuz varsa daha ferah gösterecek yöntemler deneyin. Kol boyu kısa bir koltuk alın ya da cam bir orta sehpa deneyin. Pek çok eşyanın her bütçeye göre alternatifi var.  Burada cam orta sehpayı bulabilirsiniz.

19. Günde az 3 kere ziyaret ettiğiniz banyonuzun böyle renkli olduğunu düşünsenize ❤

Günlük rutinlerinizi daha mutlu hale getirmek için ortamınızı güzelleştirin. Minik bir şişe boya ile odanıza yeni bir soluk getirebilirsiniz.

Buraya sevimli banyo paspaslarını ekledim.

20. Artık pek tercih edilmese de duş perdeleri kadim bir gelenek bence.

Kabinleri böylesine eğlenceli hale getiremiyoruz. Belki kabin dışına eklenebilir böyle bir aparat. Zevkinize göre değiştirmek varken şeffaf ya da siyah kabinlere mahkum kalmayın. Buradan duş perdesi modellerini inceleyebilirsiniz.

21. Huzur bulduğumuz ortamlar demişken şömine eklememek olmaz.

Soğuk günlere geçiş yaptığımız şu günlerde ıslandığımız bir gün gelip ateşin karşısında kilimin üzerinde ısınmak harika olmaz mıydı?

Artık evlerimiz şömine için pek uygun değil . Onun yerine dekoratif şömineler mevcut. Buradan hem şömineye hem de kilimlere ulaşabilirsiniz.

Lezzetli Tatlılar Yaparken Kullanabileceğiniz 12 Mutfak Eşyası
Alman Esintili Ürünlerin Merkezi Tchibo'dan Hayatımızı Kolaylaştıran 13 Ürün
Sizi Baktıkça Mutlu Ederken Odanızın da Yıldızı Olacak Renkli Tablolar
Lüks Değil İhtiyaç! Bir Evin Olmazsa Olmaz 12 Beyaz Eşyası
Evde Eğlenmek İçin Kullanabileceğiniz 12 Halloween Ürünü
Ufak Dokunuşlarla Yeni Mobilya Almak Yerine Mobilyanızı Yenilemenize Yardımcı Olacak 16 Ürün

Popüler İçerikler

Fenerbahçe'nin İptal Edilen Golünün Ardından Mourinho'dan İlginç Bir Tepki Geldi
Narin Güran Soruşturmasında Süreç Tıkanıyor: Kimlik Kartına Kadar Düşünmüşler!
Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!
YORUMLAR
02.11.2021

Son fotoğrafta şömine görünce direk dogalgaz zammı aklıma gelmesi ve nasıl ısınacağız diye düşünüp ürpermem ve kapanış.

03.11.2021

5 ve 12 de ömür geçirebilirim

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ