Bakmadan Geçmeyin: 14 Temmuz'a Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Aralarındaki tansiyonun bir an olsun düşmediği Gülben Ergen ve Seren Serengil kaosu uzun zamanın ardından yeniden alevlendi. Ortalığı yeniden karıştırma kararı alan Seren Serengil'in bikinili haline fena sözler söylediği Gülben Ergen'den göndermeli bir cevap geldi.

Gülben Ergen'den Eski Kaos Defterlerini Açıp Bu Sefer de Bikinili Haline Sataşan Seren Serengil'e İnce Cevap!

2. Bir zamanların efsanesi "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinde 'Osman'ı canlandıran Emir Berke Zincidi'nin son hali görenlere ufak bi şaşkınlık yaşattı.

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin 'Osman'ı Emir Berke Zincidi'nin Son Hali Herkesi Yaşlı Hissettirdi!

3. Mehmet Ali Erbil, kendisinden yaşça epey küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'la beraber tatilin keyfini çıkarıyor şu ara. Denizdeki hallerine şahit olduğumuz Erbil'in memeleri ise goygoyculara ayrı malzeme çıkardı.

Genç Sevgilisiyle Deniz Keyfi Yapan Mehmet Ali Erbil'in Memeleri Goygoyculardan Nasibini Aldı!

4. Aylar sonra Engin Polat da sessizliğini bozdu. İlk defa kendi ağzından bir açıklama yayınlanan Engin Polat'ın isyanı avukatı aracılığıyla sosyal medya hesabından duyuruldu...

Sessizliğini Bozdu, Biricik Eşi Dilan'ı Korudu: Engin Polat'tan Avukatı Aracılığıyla Kamuoyuna Açıklama Geldi!

5. Anastasia Pokreshchuk, tanınan ismiyle ''dünyanın en büyük elmacık kemiğine sahip kadın'' plajda görüntülendi. Baştan aşağı estetikli hali, görenlerin ağzını açık bıraktı.

Dünyanın En Büyük Elmacık Kemiğine Sahip Anastasia Pokreshchuk Baştan Aşağı Estetikli Vücuduyla Dikkat Çekti

6. Son zamanlarda milli futbolcu Bertuğ Yıldırım'la yaşadığı aşkla gündemde olan Ala Tokel, bir takipçisinin yaş farkından dem vurması üzerine sinirlerine hakim olamadı... @merryfootballlife adlı kullanıcı, takipçinin attığı mesaja Ala Tokel'den gelen cevabı paylaştı!

Milli Futbolcu Bertuğ Yıldırım'la Aşk Yaşayan Ala Tokel, Yaş Farkından Vuran Takipçisinin Ağzının Payını Verdi

7. Ülkeyle yıldızı bir türlü barışmayan ama özellikle Avrupa'da koca bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman, daha önce tutkulu halleriyle olay olduğu dans eğitmeniyle dudak dudağa görüntülendi!

Tutku ve İhtirasın Nereden Geldiği Belli Oldu: Can Yaman, Dans Eğitmeniyle Dudak Dudağa Görüntülendi!

8. Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra ve bir ayrıl bir barış ilişkisine devam ettiği Eylül Keleş'in barışma haberi geçtiğimiz haftalarda gündem olmuştu. Bunun üzerine Selin Ciğerci'nin beğendiği bir yorum ise hemen dikkat çekti.

Toksik Aşka Kayıtsız Kalamadı: Paylaşımına Gelen ''Seni Görünce Barıştı'' Yorumunu Selin Ciğerci de Beğendi

9. Geçtiğimiz aylarda, mecliste konuşulan yeni yasa tasarısında ''sokak hayvanlarının uyutulması'' konusu gündeme getirilmişti. Bunun ardından, birçok hayvansever vatandaşı gerek sosyal medyada gerekse yapılan yürüyüşlerde eleştirilerini dile getirirken görmüştük. Sokak Hayvanlarıyla ilgili bu yasa tasarısına Yılmaz Morgül'den de bir eleştiri geldi.

Yılmaz Morgül Sahne Aldığı Mekanda Hayvan Hakları Hakkında Yaptığı Açıklamalarla Gündem Oldu

10. Wimbledon Tenis Turnuvası'nda boy gösteren aşıklar Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın kombini kimileri tarafından çok beğenilirken kimilerine de goygoy malzemesi oldu 🙈 Hande'nin tarzı kaynanasına, Hakan'ın tarzı da Beckham'ınkine benzetildi!

Wimbledon'da Aşk: Hakan Sabancı'nın David Beckham, Hande Erçel'in de Arzu Sabancı Edaları Olay Oldu!

11. Geçtiğimiz hafta koltuk örtüleriyle epey bir gündem olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, bu sefer de tatil beldelerinin pahalılığından dem vurdu. İsyanına rağmen Akalın'ın Alaçatı tatiline devam etmesi ise dikkat çekiciydi.

Şimdilerde Alaçatı Tatilinin Keyfini Çıkartan Demet Akalın Pahalılığa İsyan Etti: ''Deli Deli Fiyatlar''

12. Geçtiğimiz gün Afrika örgüsü yaptırıp yeni imajıyla gören herkesi şaşkına çeviren Pınar Deniz, örgü sevdasından çabuk vazgeçti!

Afrika Örgüsü Aşkı Kısa Sürdü: İmaj Değiştiren Pınar Deniz Kararından Çabuk Döndü, Bu Sefer de Kıvırcık Oldu!

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner, Afişte Olmamasına İsyan Etti
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!