"Bakışlarımla Kendimi Öldürüyorum"

Dünyaca ünlü model Kate Upton , İngiliz Elle dergisi için objektif karşısına geçti. Upton, dergiye verdiği röportajda, aynaya bakmayı pek sevmediğini belirterek “Bakışlarımla resmen kendimi öldürüyorum. Normalde kendimi severim ama şu aralar nedense görüntümü beğenmiyorum” dedi.

Modelliğe ilk başladığında sadece katalog fotoğraflarında yer aldığını belirten Upton “O zamanlar bu işten zevk almıyorudum ama büyüyp kadın olduktan sonra bu iş beni heyecnlandırmaya başladı. Kıvrımlı bir vücuda sahip olmaya başlayonca elbiseleri çok daha iyi bir şekilde taşımaya başladım” açıklamasında bulundu.

Modelliğe başladığı yıllarda çalıştığı ajansın kendisinden kilo vermesini istediğini de belirten genç model sözlerine şöyle devam etti:

“Ajans sahipleri beni sevmişti ancak kilo vermem konusunda baskı yaptılar. Kendimi çok kötü hissetmiştim. Yine de hiç kilo vermedim. Halimden memnunum.

T24

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Eski Futbolcu Ümit Karan, Sabiha Gökçen Havalimanında Gözaltına Alındı
Öğretmenler Hakkında Sosyal Medyada Paylaşılan CİMER Şikayetlerine DMM'den Yalanlama Geldi
10 Yıl Sonra Bir İlk: Hayatı Durduracak Kadar Kar Geliyor! Soğuk Hava Ve Yoğun Kar Yağışı İçin Tarih Verildi
YORUMLAR
19.08.2014

bakışlarınla gel beni öldür ölmeye razıyım :D

19.08.2014

makyajsız halini de gördük kate abla senin...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ