Bakışları Hiç Değişmemiş! Melis Sezen Kardeşinin Doğum Gününü Çocukluk Fotoğraflarını Paylaşarak Kutladı

Güzel oyuncu Melis Sezen, yönetmen kardeşi Polat Sezen'in yaş gününü sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla kutladı. Ünlü oyuncunun çocukluğuna ait bir fotoğraf karesi ve üzerine yazdığı açıklama oldukça dikkat çekti.

2020 yılında televizyon ekranlarında yayınlanmaya başlayan ''Sadakatsiz'' isimli dizide ''Derin'' karakterine hayat vererek tanınırlığını elde eden güzel oyuncu Melis Sezen'i illaki tanıyorsunuzdur.

Güzel oyuncu şimdilerde, yayın hayatına bu sezon başlayan ''Deha'' isimli dizideki başarılı oyunculuğuyla adından sık sık bahsettirmeyi başarıyor.

Melis Sezen'in kendisi gibi dizi ve film sektöründe çalışan yönetmen kardeşi Polat Sezen'in bugün doğum günüydü. Ünlü oyuncu kardeşinin doğum gününü sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla kutladı.

Kardeşiyle çocukluk yıllarına ait bir pozunu paylaşan güzel oyuncunun duygusal doğum günü paylaşımı ise oldukça dikkat çekti.👇

''Canım kardeşim, karındaşım, yoldaşım, her şeyim! Sonsuz şükürler olsun varlığına iyi ki benim kardeşimsin. Varlığın kutlu olsun. Hep çok mutlu ol. Yüreğin ışıl ışıl parlasın, melekler yanı başında olsun. Seni çok seviyorum. Sağlıkla, huzurla, mutlulukla, birlikte şahane yaşlara!'' 

İlginizi çekebilir:

Koltukaltı Kılları Özgürlüğünü İlan Edenden Prensin Elini Tutana: Ünlülerin Daha Önce Görmediğiniz Pozları
Emre Yusufi Ara Verdik Demişti: Galada Görüntülenen Nilperi Şahinkaya Ayrılığın Ardından İlk Defa Konuştu!
Yapay Zeka mı Gerçek mi? Jenniffer Lopez ve Ben Affleck Evliliğini Bitiren Puff Diddy Skandalı Olabilir mi?

Popüler İçerikler

Pendik'te Yürek Yakan Olay: Down Sendromlu Genç Kız, 40 Günlük Bebeği 6. Kattan Attı!
Mustafa Destici'den 750 TL'lik Kredi Kartı Vergisine Destek: "Vermezsen Sonun Suriye Gibi Olur"
Oğuzhan Uğur'dan 3. Madde 'Ayarı Veren' Hüseyin Çelik'e Sert Gönderme: "Siz Andımızı Küt Diye Kaldırmıştınız!"