Bakire Kadın İsteyen Erkekleri Savunan Psikolog: 'Kadınların da Arabası Yok, Arabalı Erkek İstiyorlar'

Buse Aydın isimli psikolog sosyal medya paylaşımlarıyla tepki çekmeye devam ediyor. Aydın son olarak, 'Kadında geçmişe, erkekte geleceğe bakılır' diyerek yaptığı paylaşımla tepki çekti.

'Bakire olmayan erkeğin bakire kadın ile evlenmek istemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?' sorusunu cevaplayan Buse Aydın, 'Ben problem olduğunu düşünmüyorum' dedi.

Aydın, geçtiğimiz günlerde de 'Bir kadının sosyal medyasından meme ölçüsünden kalça büyüklüğüne kadar anlaşılabiliyorsa ondan uzak durun' paylaşımı nedeniyle tepki çekmişti: 👇

'Sosyal Medyasından Meme Ölçüsü ve Kalça Büyüklüğü Anlaşılan Kadından Uzak Durun' Diyen Psikolog

Aydın sözlerinin devamında ise, 'Kadınların da arabası yok ama arabalı erkek istiyorlar, evi yok ama evi olan erkek istiyorlar' dedi.

İşte o anlar: 👇

İlginizi çekebilecek diğer videolar: 👇

Aylık 250 Bin TL Kira Ödeyen Kadının Ev Turunu İzlerken Hayatı Sorgulayacaksınız!

👇

'Sosyal Medyasından Meme Ölçüsü ve Kalça Büyüklüğü Anlaşılan Kadından Uzak Durun' Diyen Psikolog

👇

Kocası Olmadan Tatile Gittiği İçin Linç Edilmişti: Ecem Taşer, Patronunun Metresiyle Kavga Ettiğini Anlattı

👇

Influencerlara Neden Güvenmemeliyiz? 6 Milyon İzlenen Cilt Görüntüsünü Çalıp Kendi Ürününün Tanıtımını Yaptı!

👇

Afro-Türk Zehra Özdemir, Bir Teyze ile Yaşadığı Diyaloğu Anlattığı Anlarla Viral Oldu

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!
YORUMLAR
27.03.2024

Bu kadın psikolog falan değil. Kurslarla seminerlerle psikolog olduğunu sanan malın teki. Lisans programı hakkında bir bilgi yok. Godelian adlı kanal bu kadını fena haşlamıştı.

27.03.2024

Haklı. Siz kendinizde olmayan şeyleri karşınızdakinden beklerseniz karşınızdaki de kendisinde olmayan şeyleri sizden bekler bu kadar basit. Ancak mütevazı olup, insan olup, karşınızdakileri zorlamayacağınız ve çıkar amaçlı olmayan istekleriniz olursa o zaman karşınızdaki de sizden fazlasını isteyemez. Kısaca ne olduğunuza ve ne istediğinize bağlı bu şeyler. Birinden bir şeyler beklerken sizden de bir şeyler beklenince zırlamayın yani.

27.03.2024

Bakir erkek istiyoruz diyemeyeceklerine göre? İki tarafın da isteklerinin saçmalığı tartışmaya bile kapalı, ancak bunun arabayla kıyaslanması daha büyük saçmalık.

27.03.2024

Mamacım senin tespitlerini beğeniyorum bir şey diyeyim yorumla biraz da gülelim :D bak benim eşim öğrenciliğinde 4 yıl tek başına evde kalmış (Konya), sonra 2 yıl İngiltere de üniversite okumuş orada da tek kalmış, sonra 4 yıl Antalya da bol Ruslu otelde otel müdürlüğü yapmış :) sevgiliyken bana hayatıma giren ilk kız sensin demişti inanayım de mi :D :D :D :D

TÜM YORUMLARI OKU (43)