'Bakımsız İnsan Görünce Midem Bulanıyor' Diyen Selen Görgüzel'in Geçmişten Günümüze Yaşadığı İnanılmaz Değişim

Selen Hanım bir hayli değişmiş...

Selen Görgüzel'i tanıdığınızı düşünüyorum. Zira kendisi yıllardır oyunculuk sektörünün içinde olan bir isim.

Geçtiğimiz yıllarda yönetmen Hamdi Alkan ile hayatını birleştiren Görgüzel, son günlerde yaptığı bir açıklama nedeniyle tepki çekti diyebiliriz.

"Kendine özen göstermeyen insanı sevmiyorum. Midem bulanıyor, bakamıyorum. O kadar da açık söyleyeyim. Buna parayla alakalı falan demesinler sakın. Temiz ve iyi olmak imandan geliyor" açıklamasında bulunun Görgüzel, bu sözleriyle epeyce konuşuldu.

Peki bu açıklamayla birlikte bir anda gündem olan Selen Görgüzel kimdir? Hemen kendisinden kısaca bahsedelim. Selen Görgüzel İstanbul doğumlu. Henüz lise yıllarındayken Okan Bayülgen'in Televizyon Çocuğu adlı programında kamera arkasında çalışmaya başlamış.

'Zirvedeki Sesler' adlı programı sunarak ilk ekran önü deneyimini edinen Görgüzel, sonrasında ise çeşitli kanallarda çalışmaya devam etmiş.

Sonrasında kendisini birçok dizide gördük zaten. Avrupa Yakası, Belalı Baldız, Emanet, Deli Duran, Oğlum İçin, Tılsım Adası, Doktorlar ve Kurtlar Vadisi kendisinin rol aldığı dizilerden bazıları.

Bir de Görgüzel'in yıllar içinde yaşadığı değişim var tabii...

Geçtiğimiz aylarda estetik yaptırdığı iddialarını yalanlayan Görgüzel, "Vücudumun hiçbir yerinde müdahale yok." açıklamasında bulunmuştu.

Söz konusu fotoğraflarındaki değişimi ise doğru açı ve ışıkla açıklamıştı...

Kendisinin yıllar içindeki değişimi gerçekten de şaşırtıcı...

Bu da kendisinin 17 yaşındaki hali... Sosyal medya hesabından paylaşmıştı Görgüzel.

Estetik var mı yok mu oralara hiç girmeyelim. Zira kendisi olmadığını söylemiş...

En iyisi yorumu size bırakmak... Siz bu değişim hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yıllar İçinde Değişimin Âlâsını Yaşayan Kişilerin Önceki ve Sonraki Hâlleri Karşısında Afallayacaksınız!
Fazla Kilolarından Kurtulduktan Sonra Büyük Bir Değişimle Bambaşka Birine Dönüşen, Hırsın ve Azmin Kitabını Yazmış 23 Kişi

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
05.01.2021

Burun estetiği, dudak dolgusu bunlar estetikden sayılmıyor mu? ))

05.01.2021

Bu kim aq

05.01.2021

galiba kendileri bakımın parayla olmadığını vs. söylemişti. şimdi ya ben olayı yanlış anlıyorum yada bu kadın yanlış ifade etmiş. tamam kendime bakayım ama nasıl ? düzgün kıyafetler mi giyeyim, saçımı mı tarayayım, yüzümü mü yıkayayım nedir bakım? yoksa cilt bakımını yaptırayım, manikür pedikür ? güzellik salonlarından mı çıkmayayım ? evetttt bu saydıklarımın hepsi (saçımı taramak hariç) hepsi para. ulan bi saçıma bakayım desen; şampuan, saç kremi, yok bakım yağı, yok kırık uç onarıcı cart curt, cilt bakımına girmeyeyim hiç, vücut hele hiç..kendisinin bunları ücretsiz yaptığı bir yer varsa lütfen bize de söylesin...

05.01.2021

Mesela ter kokmaktan ,fırçalanmayan dişlerden , kir birikmiş tırnak aralarından, yataktan kalkmışçasına taranmamış saçlardan bahsetmiş olabilir mi?

TÜM YORUMLARI OKU (16)