Bakanlık Radarına O da Takıldı: Esra Ezmeci Kendi Kitabını Paylaşırken 'Reklam' Yazmadığı İçin Ceza Yedi!

Sosyal medya influencer'larına yönelik yapılan denetimlerde, reklam yaptığını gizleyenlere ceza kesildi. Bu listede Şeyma Subaşı, Cem Özkök ve Esra Ezmeci gibi isimler bulunuyor. Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci, kitabının linkini paylaşırken gerekli açıklama ibaresini eklememiş ve 550 bin TL ceza ödemek zorunda kaldı.

Sosyal medyanın etkili isimleri, son dönemde Ticaret Bakanlığı'nın yaptığı denetimlerle gündeme geldi. Yapay zeka teknolojisinin kullanıldığı bu denetimler sonucunda, reklam etiketini unutan influencerlara ceza kesildi.

Şeyma Subaşı, Cem Özkök, Derya Balta, Dilara Arıkanlı, Meriç Keskin ve Sibil Çetinkaya gibi isimlerin yer aldığı geniş bir liste, büyük miktarda para cezasına çarptırıldı.

Bu listeye katılan isimlerden biri de klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci oldu. Ezmeci, sosyal medyada kitabının linkini paylaşırken gerekli açıklama ibaresini eklememiş olması nedeniyle cezalandırıldı.

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan denetimler sonucunda ceza alan Ezmeci, Show Haber'e yaptığı açıklamada, söz konusu cezanın kendisine yazılı olarak bildirildiğini ve 550 bin TL olduğunu belirtti.

Esra Ezmeci, bu cezayı "oldukça caydırıcı" ve "çok doğru bir şey" olarak nitelendirerek, düzenlemelerin önemine vurgu yaptı.

İlginizi Çekebilir:

Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi Yapay Zekayla Oluşturulmuş At Üzerindeki Pozuyla Zafer Bayramı'nı Kutladı!
81. Venedik Film Festivali'nde Güzelliğiyle Büyüleyen Angelina Jolie'nin Kolundaki Damarlar Endişe Saçtı
'Amin Reis' Olarak Tanınan Gizem Yıldız Kınasında Yaptığı Ufak Çaplı Şovla Eleştirilerin Odak Noktası Oldu

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
30.08.2024

Hala klinik psikolog ve yazar diyorsunuz, hitap ettiğiniz kişinin geçmişini bi araştırın ya! Bu kadın diploması ve kitabıyla tamamen sahte. medya tarafından doldurulmuş, milletin ilgisini cezbedecek şekilde süslenmiş bir sahtekar. Ne zaman gerçeği yazacak yüreğiniz olacak ya sizin!

30.08.2024

Yutan olduğu sürece oltayı kimin tuttuğunun ehemmiyeti yok 🤔 Esra gider Yüsra gelir🤣🤣🤣

30.08.2024

iyi olmuss arkadaş siz bunun programını kapatmanız gerek yaaa

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ