Bakanlar Kurulu Şanlıurfa'da Toplandı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün gece saatlerinde Şanlıurfa'ya geldi. Şanlıurfa programı kapsamında Bakanlar Kurulu'nu toplayan Davutoğlu, kente, Kurtuluş Savaşı sırasında verdiği destansı mücadeleyle büyük kahramanlık göstermesi dolayısıyla İstiklal Madalyası'nın takdim edileceği programa katıldı.

Şanlıurfa'da, ayrıca çeşitli temaslarda bulunan Davutoğlu'nun başkanlık ettiği Bakanlar Kurulu, 13 yıl aradan sonra ilk kez Ankara dışında toplanmış oldu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

4 Eylül 2003'te Sivas'ta yapılmıştı

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
YORUMLAR
10.04.2016

'tirşikçi' ların krallığında toplanıyorlar.Beynamuzoğlu beynamuzlar.

10.04.2016

Tirşikçi senin babandır,beynamuz oğlu beynamuz da senin 7 ceddindir

10.04.2016

Hiç bir ekonomik gücü olmayan zavallılar topluluğu. 100 bin kere toplansanız ne değişecek. Yaklaşık iki yüzyıl önce Ekonomi ve Siyaset iki ayrı kurum halinde bölündü. Böylece anayasal rejimlerle halkın eline geçen siyasal güç iğdiş edilerek güçsüz bırakıldı. Egemenlik lafta kalan bir terim haline getirildi. Halkı mülk sahiplerine karşı koruyacak hiç bir yasal güç yok. Halk boş yere sözde demokratik haklarla mülk sahiplerine karşı mücadele edip duruyor. Anayasa da ekonomi alanına müdahaleye yer verebilecek tüm yetkilerinden soyutlandırılmıştır. Şimdi karşımızda bir tüccar imparatorluğu var. Eğer halinizden memnunsanız aynen devam. Yok bir şeylerin acayip yanlış gittiğinin farkındaysanız bilin ki bizim mevcut mekanizmanın hareketini saglayan dişliler olarak ilerlemeye değil bir tırtıl gibi dönüşüm geçirecek hamlelere ihtiyacımız var.

10.04.2016

Çok doğru söylüyorsun ve ben de dibine kadar katılıyorum bunlara, lakin şimdiye kadar bir şeyi çözdüğü görülmemiştir bu felsefenin. Kağıt üzerinde güzel durur, felsefi olarak çekicidir, lakin uygulamaya geçildiğinde Aleksandreyeviç bilmem kim veya Jonathon bilmem ne işin içine girip her şeyi bok eder bırakırlar, kendi ülkeleri lehine menfaatler devşirmeye çalışırlar, bizimkiler de onların ağzının içine bakar dururlar salaklar gibi. Yıllardır hep böyle olmuştur, bundan sonra böyle olmayacağı yönünde de hiç bir emare yoktur. Tam tersi geçerlidir hatta. Evet, tek yol devrimdir, lakin bunun yolunu yordamını bilen ve uygulayan göremedik hamdolsun. Gören olacağını da hiç sanmıyorum.

10.04.2016

Lan ya :D Bi an haber başlığını okurken "İlk Kez Ankara Dışında Toplanıyor ama kimse Davutoğluna nerede toplanıcağını söylemedi" diye bitecek sandım :D

TÜM YORUMLARI OKU (11)