Bakan Yardımcısı Şehit Öğretmenin Cenazesinde: "Öğretmenlik Yapıp Ölse Sadece Öğrencileri Bilecekti"

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Osman SezginGaziantep'te terör örgütü PKK tarafından düzenlenen roketli saldırıda şehit düşen 22 yaşındaki öğretmen Ayşenur Alkan'ın cenazesine katıldı. Sezgin, 'Ayşenur öğretmenimiz eğer ömrü boyunca öğretmenlik yapsa ve ölseydi sadece sınıfındaki öğrencileri onu bilecekti. Ama şimdi Ayşenur öğretmenimiz öyle bir öğretmenlik makamına yükseldi ki bütün millet onu biliyor' dedi.

"Çok yönlü bir şehidin karşısındayız"

Şehit öğretmen Ayşenur Alkan'ın, Nizip ilçesindeki Hz. Ali Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninde konuşan Bakan Yardımcısı Osman Sezgin'in açıklamaları şöyle: 'Ayşenur öğretmenimiz eğer ömrü boyunca öğretmenlik yapsa ve ölseydi sadece sınıfındaki öğrencileri onu bilecekti. Ama şimdi Ayşenur öğretmenimiz öyle bir öğretmenlik makamına yükseldi ki bütün millet onu biliyor. Bizim kültürümüzde, inancımızda ilim yolunda yürürken, ilimle meşgul olurken ölen de şehittir. Dolayısıyla Ayşenur öğretmenimiz hem canını vatan için vermiş bir şehit hem de ilim yolunda yürürken şehit olmuştur. Dolayısıyla bu kadar çok yönlü bir şehidin karşısındayız... Dün ölseydi toprak olacaktı, bugün milletin gönlüne, milletin kalbine gömüldü ve milletin bayrağı oldu.'

İşte o anlar ⬇️

Ne olmuştu? ⬇️

Gaziantep'te Roket Saldırısı: Biri Öğretmen İki Kişi Yaşamını Yitirdi

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
‘Köyün Tamamı Terör Yanlısı’ Diyen Öğretmen Hakkında Yeni Gelişme: “Ne Açığa Alındı Ne de Sürüldü”
YORUMLAR
22.11.2022

Bir insanın, insan olanın, şu cümleleri kurmaya utanması lazım...

22.11.2022

Yaşasa kendi çocukları bilecekti

22.11.2022

Alllahda sizi bildigi gibi yapsın atayamadiginiz üç kuruş para için çalışan bir öğretmenin hayatını koruyamadiniz hayatını kararttiginiz herkesi şehitlik mertebesine getiriyorsunuz o ancak yanlış politikalarını kurbanı oldu .

TÜM YORUMLARI OKU (12)