Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı’nın Kardeşi: ‘Fransa’da Yaşıyor, FETÖ Okullarının Kurucusu’

İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı’nın kardeşi Osman Çataklı’nın, FETÖ soruşturması kapsamında hakkında şikayet olduğu ortaya çıkmıştı. CHP’li Özgür Özel’in ortaya çıkardığı konu ile ilgili İYİ Partili’li Turhan Çömez açıklamalarda bulundu.

‘Osman Çataklı Paris’te yaşıyor’

Halk TV’de açıklamalarda bulunan Turhan Çömez, bakan yardımcısının kardeşinin Fransa’da olduğunu iddia etti.

Çömez’in açıklamaları şu şekilde;

'Osman Çataklı nerede? Kimse bu konuyla ilgili bir şey söylemedi daha. Osman Çataklı Fransa'da. Osman Çataklı'nın, Paris'in kuzeyinde bir küçük ilçede evi var. Taahhüt işleri yapıyor, ev alım satım işleri yapıyor.”

“Paris'te bir merkez var. Bu merkez büyük bir merkez ve burası aynı zamanda Afrika'da kurulmuş FETÖ okullarını koordine eden merkez.”

“Fransızca konuşan ve Fransa'nın hakimiyetinde kalmış Mali'nin başkenti Bamako'da büyük devasa FETÖ okulları var. Bu okulların kurucusu Osman Çataklı.”

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
YORUMLAR
04.01.2023

Zaten bu oluşum, toplum, birleşim, kesişim artık ne haltsa bitmedi. Kimse de bittiğine inanmıyor. Alttan alttan desteklenerek devam ediyor.

04.01.2023

gidicen osman çataklının kafasına sıkıcan yada alıcan getırıcen görecez gücünü,vatan haini deilmi sonucta,adamlar sende ne rahip bırakıyo nede bı adamlarını,biz bildigimiz gördügümüz halde mudahale edemıyoruz ve ailesine sülalesine bakıyoruz çataklı ailesının

04.01.2023

Vatana ihanet et cebini doldur ve git paris te lüks içinde 10 numara hayat yaşa, namuslu vatandaşta burada sürünsün, bir lokma ekmeğe muhtaç olsun

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ