Bakan Yanık: 'Dünyanın En Büyük 10 Ekonomisine Gireceğiz'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 'Biz bugün ülkemizin geleceğini kurmak, selametini, sulhunu koruyabilmek için bölgesinde güçlü, dünyada güçlü, dünyada etkili, lider ülke olacağız' dedi.

Bakan Yanık, Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı'nın düzenlediği iftar programına katıldı. Burada hemşerilerine seslenen Yanık, Kadirli ve Çukurova'nın Türkiye'nin en özel bölgelerinden birisi olduğunu, yılda 3 ürün alınan tek bölgenin Çukurova olduğunu hatırlattı.

Çukurova'nın iyi eğitim almış, vatansever, her işte son derece başarılı bir insan kaynağı olduğunu ifade eden Bakan Yanık, 'İçinde yaşadığımız coğrafyanın her zamankinden daha çok bize, bizim çabamıza ihtiyacı olduğu tartışmasız. Tarihin belli dönemleri vardır ve tarihin o belli dönemlerinde bir takım insanlar çıkar, o akışı olması gereken noktaya taşır. Biz bugün ülkemizin geleceğini kurmak, selametini, sulhunu koruyabilmek için bölgesinde güçlü, dünyada güçlü, dünyada etkili lider ülke olacağız. İnşallah önümüzdeki kısa süre içerisinde dünyanın en büyük 10 ekonomisinin içerisine girebilmesi için elinden geleni yapmakla yükümlü insanlarız' ifadelerini kaydetti.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
24.04.2022

Sizin zihniyetinizin olduğu ülkede selamet, barış ve gelecek olmaz. Elde kalan orklara hayal hibe etmek için okuduğunuz maval iyice halkın sinirini bozuyor. Eğonomisi böyüyecekmiş de, lider ülke olacakmış da. He he.

Pasif Kullanıcı
25.04.2022

20 yıldır bir lider olamadılar

24.04.2022

O dediginiz olması için..40 sene var..açtığınız delik 20 yila kapansa..bi 20 yilda calissak eh iste

24.04.2022

iddaa'nız 2023 yılında ilk 10'a girmekti ve kişi başı gelir 25bin dolar olacaktı. Tarihi bilerek unutuyorsunuz hatırlatalım :D yemezler

TÜM YORUMLARI OKU (22)