Bakan Varank'tan Şile'de Su Kuyruğu Paylaşımı: 'Merakla Beklediğiniz Dizinin Yeni Sezonu Yayınlanmış'

İstanbul Şile'de yaşanan su sorunu nedeniyle kuyruk oluştuğu iddia edildi. Görüntüleri paylaşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İBB'yi ve CHP'yi eleştirdi. Varank, muhalefet liderlerini geçtiğimiz gün yaşanan Netflix atışması üzerinden hedef alarak 'Merakla beklediğiniz dizinin yeni sezonu yayınlanmış.' ifadesini kullandı.

İstanbul'un turizm açısından hareketli ilçelerinden Şile'de su sorunu yaşanıyor. Bazı mahalle ve köylerde 3 güne yakın süre su verilmezken, hemen hemen her mahallede gün aşırı su kesintileri gerçekleşiyor.

İBB istiraki İSKİ'nin su kesintilerine çözüm üretememesi sonrası vatandaş çareyi taşıma suda buldu. Bidonlarla tankerin önünde kuyruğa giren vatandaşlar sırayla su aldı.

Bakan Varan CHP ve İYİ Parti liderlerini eleştirdi: 'İyi seyirler!'

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Birinci Twitter Harbi: Erdoğan ‘Biz Dizi Çevirmiyoruz’ Dedi, Akşener Görselli Yanıt Verdi

İBB Beyaz Masa yıllara göre Şile'deki su şikayetlerini paylaştı 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İSKİ'den de konuya ilişkin açıklama geldi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Görüntüler AKP'li isimler tarafından eleştirildi. Öne çıkan bazı yorumlar şöyle 👇

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
06.07.2020

Or*spu çocuğu nasıl olunur: 1 bir belediyenin yönetimini ele geçirin, 2 nasıl olsa yine bizi seçecekler diyip hizmeti falan düşünmeyin, bırakın vatandaş b*k yesin, zaten tüm medya size hizmet ediyor, istediğiniz algıyı yaratırsınız, 3 Sonunda seçimleri kaybedin, "çaldılar" diyip tekrar seçime gidin, daha feci kaybedin, 4 Vatandaş tekrar sizi seçsin diye yeni belediyelerin hizmet etmesini engellemek için her şeyi yapın, mecliste her teklife düşünmeden hayır diyin, 5 Sonunda böyle manzaralar oluştuğunda sosyal medyadan tam gaz paylaşım yapıp "bakın hizmet edemiyorlar" algısı yaratın, 6 Kendinizle gurur duyun, tam bir o..... çocuğusunuz.

07.07.2020

Durum bundan daha güzel özetlenemezdi, aynen katılıyorum.

Pasif Kullanıcı
06.07.2020

Bunu görünce aklıma geldi, sene 2003 veya 2004'tü Ankara'da 2 hafta sular yoktu, belediye 3-4 günde 1 aynı böyle su dağıtıyordu, su için bıçaklı sopalı kavgalar çıkıyordu, Melih Gökçek de çıkıp su sorunumuz yok diyordu.

Pasif Kullanıcı
06.07.2020

Bence İmamoğlu da yanlış yapıyor, ne olursa olsun bu görüntüyü vermemeliydi, bunu görüp İmamoğluna iş yapmıyor diyecek binlerce insan olacak. Amacı Cumhurbaşkanı olmak ise biraz acemi davranıyor. AKP tamamen propagandalar ile kazanıyor seçimleri.

06.07.2020

Yandaş akepeliler 25 yıldır yemekten akıllarına gelmemiş. Sizin pisliklerinizi temizliyor bu başkan. Bu sorunuda çözecek ama siz akepeli yandaşlar yemeğe devam ediceksiniz. Siz bu milleti domates biber kuyruğuna soktunuz.

TÜM YORUMLARI OKU (37)