Bakan Uraloğlu'ndan Gündem Yaratan Discord Açıklaması: "Acayip Bir Memnuniyet Var"

Discord'a erişim engeli sonrası Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'dan gündem olan bir açıklama geldi. Uraloğlu,  'Burada Discord’u kapattık diye çok acayip bir memnuniyet var. Bir hafta önce kapatmış olsaydık bu memnuniyet olmayacaktı' ifadelerini kullandı. 

Popüler mesajlaşma ve sosyal medya uygulaması Discord'a dün gece saatlerinde erişim engeli getirilmişti.

Discord, son günlerde çocuklara ve gençlere yönelik şantaj, cinsel istismar, şiddet içerikleri iddiasıyla hedef alınmaya başlamıştı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Discord'a getirilen erişim engeliyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Bakan Uraloğlu, "Burada Discord’u kapattık diye çok acayip bir memnuniyet var. Bir hafta önce kapatmış olsaydık bu memnuniyet olmayacaktı" diye konuştu. Uraloğlu'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde: 👇

"Şunu özellikle söylemek isterim burası gerçekten tamamen kapalı bir sistem. Siz istediğiniz gibi girip çıkamıyorsunuz ya da bizim güvenlik birimlerimiz sorgulama yapamıyorlar maalesef. Ancak orayı kullananların bize şikayet etmesi sonucu biz olaya müdahil olabiliyoruz.

Discord IP adreslerini güvenlik güçlerimizle paylaşmayı reddettiği için biz de zorunlu olarak erişime engel getirdik. Burada bizlerle olan bilgi paylaşımı oldukça kıymetli. Bize gelen şikayetler üzerine biz gerekeni yapıyoruz.'

Köftecide Domuz Eti Skandalı: Siyasetin Sivri Dilli İsmi Cemal Enginyurt'tan Üstü Kapalı Gönderme
THY Pilotu Uçuş Esnasında Rahatsızlanarak Hayatını Kaybetti: Uçak Acil İniş Yaptı!

Popüler İçerikler

Semih Çelik'in Surlarda Öldürdüğü İkbal Uzuner'in Son Anları Ortaya Çıktı!
Cani Semih Çelik’in Bağlantısı Ortaya Çıktı: 'İncel' Grupları Polis Takibine Girdi!
Büyük Köfteci Zincirleri Sosyal Medyada Hedef Tahtası Oldu: Köfteci Yusuf'un Avukatından Açıklama Geldi
YORUMLAR
09.10.2024

lan bunların yalan söylediği yetmiyor bi de buna kendileri de inanıyor, inanılmaz gerçekten 😱

09.10.2024

Yeyyyyy, artık kadınlar/çocuklar özgürce yaşayacaklar.. bütün sorunlarımız çözülüyor, 2026ya kadar enflasyon tek haneye düşer.. (uyan oğuz uyan!)

09.10.2024

Kurunun yanında yaş misali.. Yıllarca oyun oynarken konuşma amaçlı kullanıyorduk ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Hadi bakalım instagram, Tiktok,facebook,telegram gibi mecralarda da kötü şeyler dönüyor onlarıda yasaklayınız..

09.10.2024

sorun çözmekte harikayiz direk kapatiyorlar:) kötü seyler bazen mahallemizde yada akraba cevremizde de dönüyor onlari nasil kapatacağız🤔 demiyorlar ki cocuklarimizi düzgün yetistirmek icin okullara daha donanimli rehberlik hizmeti verelim egitime odaklanalim sorunu kökünden halledelim ülkeye pırıl pırıl gençler kazandiralim diye... nopeee biz uygulama kapatalim 🤦‍♀️

TÜM YORUMLARI OKU (26)