Bakan Uraloğlu Açıkladı: “VPN’ler Kapanmayacak”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram yasağı ile birlikte yeniden büyük rağbet gören VPN’ler hakkında açıklamada bulundu. Bakan Uraloğlu, VPN’lerin kapatılacağını dair iddiaları yalanladı ve öyle bir gündemimiz yok dedi.

Türkiye’de Instagram’a yaklaşık 9 gündür giriş yapılamazken, yasak ile birlikte VPN kullanımı da arttı.

VPN, internete giriş adresinizi başka bir ülkeden göstererek erişim engeli olan sitelere bağlanmanıza yarayan bir uygulama.

Instagram yasağı ile birlikte Türkiye’de kullanımı artan VPN servislerinin de kapatılacağı iddia edilmişti.

Haber Global yayına katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, VPN servislerinin kapatılacağı iddialarını doğru olmadığını söyledi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Bakan Abdulkadir Uraloğlu’ndan Son Instagram Açıklaması: "Artık Son Düzlükteyiz"
VPN Kullanımının Türkiye'ye Maliyeti Günlük En Az 30 Milyon TL!
Yepyeni Derdimiz Instagram'dan Çıkınca VPN'i Açık Unutma Sorununa Çözüm Bulundu
Instagram'a Nasıl Girilir? Erişim Engeli Getirilen Instagram'a VPN ile Girilir mi?
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Bir Gecede Milyoner Olmuştu: 16 Milyon Euroluk Serveti Eriten Piyango Milyoneri Artık Sosyal Konutta Yaşıyor
Neler Oluyor? Bu Kez Balıkesir’de İHA Düştü!
Melisa Döngel, Mert Vidinli, Yusuf Güney… 11 Ünlü Hakkında Uyuşturucudan Yakalama Kararı!
YORUMLAR

Adama demezler mi be amınoğlu nasıl kapatıcaksın vpn öyle bir şey mi diye

10.08.2024

versen eline kısa mesaj atamaz iste bos konusuyor

10.08.2024

Tayyip amca kızmış, başımıza iş açtınız demiş. Bunlarda tutuşmuş. Eninde sonunda açacaksınız, kıvırmaya gerek yok.

10.08.2024

Vpn i kapatabilecek bie güç mü varmış :)

TÜM YORUMLARI OKU (18)