Bakan Soylu: 'Milletimden Bir Tek Kişinin Huzurunu Bozan Olursa Hayatı Dar Ederim'

İçişleri Bakanı Süleyman Soyluİstanbul Esenyurt’ta Karadeniz Dernekler Federasyonu’nun düzenlediği “5. Hamsi ve Horon Festivaline” katıldı. Etkinlikte uyuşturucu, doğal afet ve güvenlik konularına değinerek, “Vallahi yeminim olsun, milletimden bir tek kişinin huzurunu bozan olursa hayatı dar ederim, dar ederim” dedi.

Esenyurt hakkında televizyonlarda kötü haberlere rastladığını ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Memleketimizin her karış toprağına karşı hizmet boynumuzun borcudur. Esenyurt hemen hemen belki de İstanbul’un en güzel yeridir. Havasıyla, insanıyla, Trakya’ya açılan boğazıyla en güzel yerlerinden biridir. Ama bazen dönem dönem televizyonlarda seyrediliyor, bazen haberler çıkıyor. Hiç sözü uzatmama gerek yok, bu benim sorumluluğum. Yıllar içinde sizin bildiğiniz, bilmediğiniz çok kereler Esenyurt’a geldik. Esenyurt’un güvenlik sorumluluğu bizim boynumuzun borcudur. Esenyurt’ta uyuşturucu ile mücadele ve o adamların bacaklarını kırmak bizim boynumuzun borcudur. Esenyut İstanbul’da en çok yabancının, göçmenin oturduğu yerdir. Burada usulü, erkanı oturmak boynumuzun borcudur. Yine ifade etmek istiyorum. Sitesinden mahallesine kadar herkesin birbirİne saygı gösterdiği, ama en azından annelerin çocuklarını emin şekilde göndermek boynumun borcudur. Vallahi yeminim olsun, bir tek milletimden bir kişinin huzurunu bozan olursa hayatı dar ederim, dar ederim, dar ederim” dedi.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
27.03.2022

Yahu bu ağız devlet terbiyesi almış bir bakana mı daha çok yakışıyor yoksa bir mafya liderine mi?

27.03.2022

zaten mafyanın başı bu herif, meşru mafya

27.03.2022

Muhtar uyuşturucu satıcısı çıkıyor, İçişleri bakanı Suriyeliler ile Türkler arasındaki adli olayları kıyaslıyor, mültecilerin sağlık giderlerinin bakanlık tarafından karşılandığını öğreniyoruz ve siz huzurdan bahsediyorsunuz? Ne bunlar sülümasyon hatası mı?!

27.03.2022

milletim lafı da iyi sakız oldu bunlarda

TÜM YORUMLARI OKU (28)