Bakan Soylu'dan 'Özel Teftiş' Açıklaması: 'Şehirlerde Terörizmle Mücadele Etmeyecek miyiz?'

Bakan Soylu, İçişleri Bakanlığı'nın İBB'ye düzenlediği teftişle ilgili şunları söyledi:

'Milletimize saygılarımızı hem de bu konuda hürmetlerimizi ileterek sözlerime başlamak istiyorum. Türkiye, terörle ilgili önemli tecrübelerden geçti. Büyük sınamalardan geçti. Türkiye büyük bedeller ödedi ve bu bedellerin hala travmaları, hala yaşadığımız acılar, hala kayıplarımız bizim üzerimizde, hatıralarımızda. Ve buna ait de ülke olarak millet olarak tüm tedbirleri alma zorunluluğumuz söz konusu.

Türkiye'de 15 Temmuz oldu. Sadece İçişleri Bakanlığı'ndan 50 bin kişi ihraç edildi. Niçin? Neden? Terör örgütleriyle irtibatı ve iltisakı olduğu için.

Yani bunların kamuda çalışmasının, devlette çalışmasının sakıncalı olduğu... Bunların içinde FETÖ var, PKK var, MLKP var. Ve bütün örgütler. Biz bunu niçin yapıyoruz?

Dağdaki teröristlerle mücadele ediyoruz. Şehirlerde terörizmle mücadele etmeyecek miyiz?'

İşte Soylu'nun açıklamaları

Ekrem İmamoğlu'ndan İçişleri Bakanlığı'na Tepki: '86 Bin Yol Arkadaşımın Yanındayım, Ezdirmem...'
İBB'den İçişleri Bakanlığı'na 'Özel Teftiş' Tepkisi: '86 Bin Çalışan Zan Altında Bırakıldı'

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR

Melih Gökçek çıkar der ki "ben biliyorum benim zamanımdan bile kalma bir çok FETÖcü ABB'de çalışıyor" bu diyor ki "E şehirdeki teröristle uğraşmayah mı?". Kendi adamın yapmış yıllarca bir kere de görmedim Melih zamanı ABB'ye böyle bir operasyon yapılsın. Sıkıntı kendi tarafında olmaması tek suçu olan masum insanları bak bunlar terörist diyerek rezil rüsva edecekler. Yıldırmaya uğraşıyorlar resmen.. OOOH OOOHH RANTLARIN PARALARI CEBİNİZE GİTMİYOR ANKARA-İSTANBUL SİZDEN KİMSEYE PEŞKEŞ ÇEKİLMİYOR OOOOH OOOOOHHHH!!

27.12.2021

İşe girerken adli sicil kaydı gerekiyor mu, gerekiyorsa bunu kimden temin edebilirler? Hayır, gerekmiyorsa bir tür güvenlik soruşturmasından geçmesi gerekiyor mu, bunun için belediyenin yazı yazması mı gerekiyor?

İmamoğlu açıklamasında standart prosedür olarak işe giren herkesten adli sicil kaydı alıyoruz dedi. Ki ben işletme sahibi bir insan olarak tüm çalışanlarımdan alıyorum Adli Sicil Kaydını. Adamın sicili temizse nasıl bilebilir kişi terörist olduğunu işe alırken? Adalet Bakanlığından alınıyor. E Devletten çıkarırken bile Adalet Bakanlığının sayfasından yapıyorsun işlemi.

27.12.2021

Sarayın kel soytarısı

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ