Bakan Muş'tan Döviz Kurları Açıklaması: 'İhlalde Bulunanlara En Ağır Cezaları Vereceğiz'

Bakan Muş, 'Döviz kurlarındaki düşüşü, tedarik zincirinin her halkasında fiyatlara yansıtmayanlara karşı denetimlerimiz artarak devam edecek. Fırsatçılara göz açtırmayacağız' dedi.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, 'Döviz kurlarındaki düşüşü,tedarik zincirinin her halkasında fiyatlara yansıtmayanlara karşı denetimlerimiz artarak devam edecek.Fırsatçılara göz açtırmayacağız.

İhlalde bulunanlara hukuki çerçevede en ağır cezaları vereceğiz. Vatandaşımızın hakkını-hukukunu kimseye çiğnetmeyiz' diye konuştu.

Popüler İçerikler

Esra Erol’un İfşa Ettiği Sahte Mehdinin Müridinin Esra Erol’u Tehdit Ettiği Video Ortaya Çıktı
İdam Cezası Artan Şiddet Olaylarına Neden Çözüm Değil?
MAM 6284 Özel Bölüm'de Söz Alan Erkekleri Koruma Derneği Başkanına Oğuzhan Uğur'dan Ders Niteliğinde Cevap!
YORUMLAR
23.12.2021

Bir ülke cumhurbaşkanı kendi ülkesinin vatandaşlarına nasıl ters köşe yapar hep beraber bunu izledik. Bir gün önce çıkıp "faizler düşecek, benden başka bir şey beklemeyin, nas ne derse o" dedikten sonra örtülü faiz artırımı yapılmaz, hala güvenebilen varsa buyursun. Dolar kuru bir ay içinde %80 artacak sonra da bir günde %40 düşecek, böyle güvensiz bir ekonomiye yatırım yapacak akıllıları da bulmak da neyse işte. Bu geliştirilen akıl almaz fikrin cezasını zamanla hepimiz çekeceğiz ne yazık ki. Umarım yanılıyoruzdur...

23.12.2021

"...döviz kurlarındaki düşüşü..." derken?!?!... Eylül 2021: 8.50 ... Aralık: 12.00... 3 ayda %41 artmış kur... ALGI: Kurlar tepetaklak, yine biz kazandık, hamdolsun, inşallah, teşekkürler Erdoğan... Vallaha bu hükümetten KORKULUR :)

23.12.2021

Nasılsa kimse sormuyor bu amk dövizi madem böyle bi hamleyle tutulabiliyodu da bunca ay niye beklediniz diye, millet yüksek dövizle aldığı hammaddeyi 2 günde dolar düştü diye ürün fiyatına yansıtmayı bekliyirosunuz. Ezdirirken ezdirin üreticiyi şimdi de düşürün ceza veririz. Zararını kim karşılayacak?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ