Bakan Murat Kurum’a Tepki: ‘Sen Kimsin, Hadsiz Atanmış!’

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, ‘İzmir işgal altında’ ifadelerini kullanan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a tepki gösterdi. Özel, bakan Kurum için, ‘hadsiz atanmış’ dedi.

‘Sen İzmir’e muhtar bile olamazsın’

Özgür Özel, İzmir İl Başkanlığı’nda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet’ten Erman Şentürk’ün haberine göre; Bakan Kurum’un “İzmir işgal altında” sözlerine sert tepki gösteren Özel, “Murat Kurum çıkmış geçen gün “İzmir işgal altındadır” dedi. Hadsiz! Büyükşehir ve ilçelerde en az yüzde 60, yüzde 70 oy aldığımız yerleri yönetiyoruz. Her 10 İzmir seçmeninden 6’sı “İzmir'i sen yönet” demiş, görev vermiş. Sen “İşgal altında” diyorsun. Erdoğan yüzde 22 oy ile iktidara gelmiş, İstanbul’u yönetmiş. O zaman işgal denmemiş de şimdi mi deniliyor? Nerede kaldı milli irade? Kendilerine gelince baş tacı, CHP’ye gelince al aşağı. Murat Kurum böyle kötü biri. Sen kimsin, hadsiz atanmış?”

‘Onların sorunu Atatürk’le’

Tunç Soyer'e karşı başlatılan linçleme kampanyasına dikkat çeken Özel, 'Sayın Tunç Soyer, muhteşem bir hazırlık yapmış, İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını tarihine ve şerefine yakışır bir biçimde ve rekorlar kırarak kutladı. Burada Cumhur İttifakı’nda büyük bir hazımsızlık başladı. Bir şey bulalım da laf söyleyelim derken baltayı taşa vurdular. İtiraz edenlerin sorunu bizle değil Atatürk’le. Eleştirileri Atatürk’e. Bakan Kurum, İzmir metrosunu ağzına dolamıştı. Ne oldu, firma senin gazınla başvurmuş ya mahkemeye, davadan feragat etti. Sen durduracaktın ya... Tunç Soyer metro yaparsa seni çıldırtıyor. Senin için Bucalı’nın ulaşımı önemli değil, CHP’nin zor durumda kalması önemli. Tunç Soyer inşaatta ilk kazıkları çakıyoruz dedi. O kazıklar gece rüyana girsin. Biz o metroyu sana ve saraya rağmen yapacağız” ifadeleri kullandı.

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR

Karşılıklı uyduruk atışmalar başladıysa toplu konut mevzusundaki iddiaları unutturuyorlar demektir, o paraların da üstüne yatacaklar. Demedi demeyin.

16.09.2022

Ne dediğinin içeriğine bile bakmadım! Yunan’a ve bati emperyalistlere tek bir cümle kurmadan Osmanlı’ya hakaret eden İzmir belediye başkanını halen savunabilen zihniyete CHP der! Bu kafa ile devam etsinler bakalım! Alabilecekleri seçimi de böylelikle elleri ile verecekler gibi! İzmir Türkiye realitesi ile uzaktan yakından alakası olmayan bir şehir! Oradan yola çıkılmaz!

16.09.2022

İngiltereden mi yola çıkılacak. Osmanlı'ya mı hakaret ediliyor kör müsün anlamadım. Adam vahdettin e vatan haini demiş ne anlatıyorsun. Ama doğru o da namaz kılıyordu.

16.09.2022

Osmanlıyı zerre sevmiyorum uçkur sevdasından başka birsey düşünmeyen tipini beğendiği yabancı kadınları hareme kapatıp sırayla düzen kendi kardeşlerini taht uğruna katleden uçkur sevdasından başka bir bok bilmeyen insanlar topluluğu yeniçeri ocaklarında oğlancılıklarıda ayrı zaten neyse midem bulandı yine

16.09.2022

çünkü canım adalet sisteminin içine sıçanda önüne geleni serbest bırakanda iktidar ekonomik sistemin içine sıçıp insanların psikolojisini bu noktaya getirende iktidar sen akepeli olduğun için idrak edemiyorsundur

TÜM YORUMLARI OKU (27)