Onedio Logo

Bakan Müjdeli Haberi Duyurdu: O Paralar Bugün Hesaplara Yatıyor

Kapak Görseli

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilere müjdeli bir haber verdi. 

Son yıllarda çiftçiler, zamlara ve ağır vergilere yetişemez hale geldi. Hal böyle olunca birçok yurttaş çiftçiliği bırakarak, ata topraklarını satmak zorunda kaldı.

Son yıllarda çiftçiler, zamlara ve ağır vergilere yetişemez hale geldi. Hal böyle olunca birçok yurttaş çiftçiliği bırakarak, ata topraklarını satmak zorunda kaldı. Görseli

Tarım ve Orman Bakanlığı sosyal medya hesabından çiftçilere "Biyolojik Mücadelenin Desteklenmesi", "Bireysel Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi", "Kırsal Kalkınma Yatırım Desteği" ve "Uzman Eller Projesi Desteği" için 783 milyon 465 bin TL tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı sosyal medya hesabından çiftçilere "Biyolojik Mücadelenin Desteklenmesi", "Bireysel Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi", "Kırsal Kalkınma Yatırım Desteği" ve "Uzman Eller Projesi Desteği" için 783 milyon 465 bin TL tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını açıkladı. Görseli

Bakanlık yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "1 milyar 81 milyon 396 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun."

İşte o paylaşım:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Bankacı Seçil Erzan ile İlgili Şok Gelişme: Bahar Candan ve Nihal Candan ile Aynı Koğuşta
İsmailağa Cemaati'nde Kavga Büyüyor! Cübbeli Ahmet'ten Tarikata Tehdit: ''Umarım Konuşmama Gerek Kalmaz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milyon Dolarlık Vurgun İçin Talimat Verdi: ''Söyle, Bu İşi Çözsün"

Popüler İçerikler

Emekli Vatandaş Torununa Harçlık Veremediği İçin Sokak Röportajında İsyan Etti: “Bu Yaştan Sonra Çalışayım mı”
Emekli Vatandaş Torununa Harçlık Veremediği İçin Sokak Röportajında İsyan Etti: “Bu Yaştan Sonra Çalışayım mı”
Halil Konakçı İsimli Şahıs Yine Açıklamasıyla Gündem Oldu: "MİT Gibi Doğrudan Cumhurbaşkanlığına Bağlıyız"
Halil Konakçı İsimli Şahıs Yine Açıklamasıyla Gündem Oldu: "MİT Gibi Doğrudan Cumhurbaşkanlığına Bağlıyız"
Diyanet, Cuma Hutbesinde Diziler ve Gündüz Kuşağı Programları Konusunda Uyardı!
Diyanet, Cuma Hutbesinde Diziler ve Gündüz Kuşağı Programları Konusunda Uyardı!