Bakan Kurum'dan 'Kanal İstanbul' Açıklaması: '2021'in İlk Yarısında Temelleri Atılır'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum '2021, Kanal İstanbul'un başladığı ve hızlı bir şekilde yapılacağı bir yıl olacaktır. İlk yarısında temelleri atılır diye düşünüyorum' dedi. Kurum projeyle ilgili planların tamamlandığını, ocak ayı itibarıyla planların askıya çıkarılacağını belirtti.

Bloomberg HT'de yer alan habere göre Ekonomi Muhabirleri Derneği üyelerini kabul eden Bakan Kurum, Bakanlık çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kurum 'Yüzde 52'sini yeşil alanlara ve sosyal donatılara ayırdığımız Kanal İstanbul Projemizin ÇED sürecini üniversitelerimizin, vatandaşlarımızın görüşlerini alarak tamamladık. Üç etapta çevre düzeni planlarımızı onayladık.Planlarımızı tamamladık inşallah ocak ayı itibarıyla planlarımızı askıya çıkaracağız.' dedi.

2021 yılının Kanal İstanbul'un başladığı ve hızlı bir şekilde yapılacağı bir yıl olacağını söyleyen Kurum 'Yılın ilk yarısında temelleri atılır diye düşünüyorum.' diye konuştu.

Erdoğan da Listede: The Guardian 2021'in Hikâyesini Belirleyecek 12 Lideri Seçti
Oyun Tutkunlarını Sevindirecek Haber: Konsollardaki Gümrük Vergisi Düşürüldü
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Yurt Dışı Alışverişlerinde 30 Euro Limiti Kaldırılmasını “Fırsat” Olarak Yorumlayan İTO Başkanı’na Tepki Yağdı
Hakim, Perperişan Şarkısının Sözleri Nedeniyle Hapsi İstenen Mabel Matiz'e Sordu: "Bu Şarkı Erkeğe mi Yazıldı"
Evi Arabası Olmayan Erkek İçin "Bir Baltaya Sap Olamamış" Diyen Kadın Tepkilerin Odağında
YORUMLAR
02.01.2021

İstanbul nasıl yok edilir başlangıç senaryosu bölüm 1🤦

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ