Bakan Kurum Açıkladı: Orta Gelir Grubuna Konut Kampanyası Geliyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin alt gelir grubuna yönelik konut kampanyasının arından şimdi de orta gelir grubu için konut kampanyası yapılacağını açıkladı.

Orta gelir grubu için yeni konut kampanyasının hazırlıklarının yürütüldüğü açıklandı. 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat KurumCumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklama yaptı.

Daha önce Emlak Konut Kampanyası olarak açıklanan orta gelir grubu sosyal konut kampanyasında kapsamın genişleyeceği bildirildi. Bakan Kurum, 'GYODER'le, İNDER'le, Türkiye Müteahhitler Birliği ile, Anadolu'da diğer müteahhitlerle görüşüyoruz. Bunun kapsamını genişleteceğiz' dedi.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
27.09.2022

TOKİ'nin alt gelir grubuna yönelik kampanyası zaten anca orta gelir grubuna uygun değil miydi ben mi yanlış anladım? bu kampanya da sanıyorum XC60 a binebilen tayfaya uygun olur..

orta gelir derken fakirin çok fakir zenginin ise çok zengin olduğu aradaki makasın açıldığı bir dönmede değil miyiz ben mi yanış görüyorum

27.09.2022

Ooooo konutta damping? Eskiden kupon biriktirirdik o tarz mı olacak? Anasını satayım emlak piyasası öyle bir hale geldi ki allahın unuttuğu yerlerdeki evleri çekilişle kaç binlere satıyorsunuz sonra kampanya bilmem ne. Ekonomiyi düzeltin, kampanya falan da yapmayın, insanların ev, araba alacak gücü olsun.

TÜM YORUMLARI OKU (20)