Bakan Koca 'En Fazla Risk Kalabalık Ortamlarda' Dedi: Virüs Nedeniyle 24 Saatte 58 Kişi Hayatını Kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile koronavirüs bilançosuna ilişkin güncel sayıları açıkladı. Bugün virüs nedeniyle 58 kişi hayatını kaybederken, toplam kayıp sayısı 3.952'ye yükseldi. 

Bakan Fahrettin Koca'nın açıkladığı verilere göre bugün 1.639 yeni vak'a tespit edildi. Böylece Türkiye'de görülen vak'a sayısı 143.114'e yükseldi.

24 saatte 58 kişi hayatını kaybetti...

Bugün 58 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle beraber toplam ölüm sayısı 3.952'ye ulaştı. Öte yandan bugün 2826 kişi iyileşti.

Koca, uyarılarını sürdürüyor...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

'Yoğun bakımdaki hasta sayımız ilk kez 1.000'in altına düştü. İyileşen hasta sayımız 100.000’i aştı. Toplam test sayımız yaklaşık 1,5 milyon. Virüse karşı asıl gücümüz: Maske + 1,5 Metre Sosyal Mesafe. Risk, en çok kalabalık ortamlarda. Uzak duralım.'

Popüler İçerikler

Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Okul Müdürünü Öldüren Öğrencinin İfadesi Ortaya Çıktı: Cinayetten Sonra Börek Alıp Eve Gitmiş
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
YORUMLAR
13.05.2020

Bilim adamlarının söylediği gibi ilaç ya da aşı gelmedikçe 1 ileri 2 geri olacak.Para için böyle gevşetecekler yasakları sonra tekrar vakalar ölümler artınca sokak yasağı!! İnsanların psikolojileriyle oynayacaklar

13.05.2020

KALABALIKLAR RİSK GRUBU!!! AVM Açılıyor... Oteller açılmaya hazırlanıyor... Pazar yerleri zaten açık... Futbol ligi başlamaya hazırlanıyor... Üniversite ve diğer sınavlar yapılmaya hazırlanıyor... Risk grubu mu REST grubu mu???

13.05.2020

"AVM'ler açılıyor, vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu" vs "En fazla risk kalabalık ortamlarda" söyleceklerim bu kadar. Saygılar.

TÜM YORUMLARI OKU (6)