Bakan Koca'dan Otogardaki Aşı Daveti Hakkında Açıklama: 'Soruşturmalık Durum Yok'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kütahya otogarda mizahi bir tavırla vatandaşları aşıya davet eden sağlık personelinin soruşturulmasını gerektiren bir durumun olmadığını söyledi.

'Sinovac Sinovac, BioNTech...' Otogarda Esprili Şekilde Aşı Çağrısı Yapan Sağlıkçı Hakkında Soruşturma

Bakan Koca, konuyla ilgili Twitter'dan açıklama yaptı.

Koca, 'Kütahya'da otogarda görevli bir sağlık personelimiz mizahi bir tavırla vatandaşlarımızı aşıya davet ediyordu. Hizmetlerimiz her yerde ancak aşı ciddi bir konudur. Personelimizin soruşturulmasını gerektiren bir durum yok. Ancak aşıyı hepimiz ciddiye almak zorundayız.' dedi.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
05.07.2021

Gayet komik samimi bir videoya bile sinirlenip soruşturma açılsın diyen hayattan zevk almayan köleler olması üzücü Doktorlar bile aşılar boşa gitmesin diye sağlık ocağının önünden adam çevirebiliyor aşı olur musunuz diye

05.07.2021

Tüm hayatlarını twitter da insan linçlemeye, bilmişlik taslamaya adayan bir tayfa var. O yüzden zaten böyle bir durum olmuştu yoksa mantıklı her insanın bu videonun gayet eğlenceli ve otogar ortamına uygun olduğunu anlayabileceğini düşünüyorum.

05.07.2021

Şuna bile soruşturma açmak isteyen gözünü mobbing bürümüş, hayatın kendisinden çektiklerini astından çıkarma derdinde ve sürekli intikam peşinde üstlerle çalışıyoruz devlette. Aha bu da kanıtı. Ama keser döner sap döner gün gelir hesap döner. (Özelde de durum aynı diyeceksiniz de devlette bh kişiler senin benim vergimle maaş alıyorlar. İşleri çalışmak değil halka hizmet bu insanların. Ama hizmet yerine tek yaptıkları asta eziyet.)

TÜM YORUMLARI OKU (5)