Bakan Koca BioNTech Üretiminde Aksama Olduğunu Söyledi: 'Aşı Olmaya Randevu Almadan Gelmeyin'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, BioNTech aşısını tercih eden vatandaşların randevu almaları gerektiği uyarısında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından BioNTech aşısı hakkında açıklamalarda bulundu.

'Çarşamba günü aşacağımız bir gelişme var. BioNTech aşısının üretiminde yaşanan aksama sebebiyle ülkemize sevkiyatta birkaç gün azalma olacak. Bu aşıyı tercih edenlerin aşı olmaya randevu almadan gelmemesini rica ediyorum. Anlayışınız için sağ olun. Sinovac'ta aksama yok.'

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR

al dedigime gelindi iste, asilarda aksam oluyor, artik isteniz de olamayacaksiniz, asisizlara yasaklar da gelince sinovac'a kalacaksiniz, dedik size varken olun diye, biontech piyasadaki en iyi asi, ozlem tureci ve esi turk olmasaydi elimizi suremezdik burun kiviranlar buyursun cince konusmaya

31.07.2021

Moderna ve Pfizer’in aşılarında tedarik sıkıntısı var, mRNA aşılarının hammaddeleri bitmiş pazarda. Ağustos sonuna kadar sıkıntı var. Aşı olmak isteyip kararsız olan bulduğu anda olmalı yoksa Eylül ayına kadar bulamayabilir.

31.07.2021

27 Temmuz’da ikinci dozu oldum iyi zamanlama yapmışım ya millet paso aşı yok diye geri çevriliyor. Zaten Twitter’da Anıl hocaydı sanırım o demişti yaz ortası mRNA aşılarının hammaddelerinde sıkıntı yaşanacak diye. Şaşırmadım.

31.07.2021

Randevu aldıkta ne oldu, gene de aşıyı olamadık. Aşı bitti diye randevumu iptal ettiler. Hatta doktor devlette de bittiğini söyledi. Şimdi randevu baktım Ayın 5'inden önce randevu yok . Hani bol bol vardı, insanlar olmak istemiyordu. Al olmak istedik olamadık.

TÜM YORUMLARI OKU (5)